29 / 03 / 2024

pendik çatısız çarşı derneği indirim günleri

pendik çatısız çarşı derneği indirim günleri

İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük geleneksel çarşısı “Pendik Çatısız Çarşı”, 21-31 Aralık tarihleri arasında Dumankaya İnşaat’ın ana sponsorluğunda düzenlenecek indirim günleri ile alışveriş çılgınlığı başlatıyor....

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den net yanıt! Dövizde ralli olması söz konusu değil!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dövizle ilgili son zamanlarda ortaya atılanların gerçeği yansıtmadığını belirterek, seçim sonrası rallinin söz konusu olmadığını söyledi.

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? 

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? İşte Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili o yazısı...

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Afşar tarafından kuruldu.

Endonezya'da AVM'nin çatısı kasabaya dönüştürüldü!

Kalabalık nüfusun yerleşim sorununa çözüm bulmakta zorlanan Endonezya Jakarta'da alışveriş merkezinin çatısı kasabaya dönüştürüldü. 

Kapalıçarşı'nın çatısı ve altyapısı tamamlandı!

Toplam 630 iş günü süren çalışmalar sonunda Kapalıçarşı'nın çatısındaki su depoları, uydu antenleri, klima üniteleri tek tek kaldırıldı, kiremitleri yenilendi, hak ettiği bir yüze kavuştu. Çatıya gelenlerin görüntü alabilmeleri için bir "seyir terası" planlanıyor

Tarihi Kapalıçarşı'nın çatısı onarıldı!

Dünyanın en büyük ve en eski çarşısı olan, 558 yıllık Kapalıçarşı'nın çatısı yenilendi. Kapalıçarşı'ya ayrıca bir 'seyir terası' eklenmek isteniyor.

Binali Yıldırım, Kapalıçarşı çatısında restorasyonu inceledi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Kapalıçarşı’nın çatısına çıkıp restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Erciyes Üniversitesi'nde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çınardere mağdurlarına tapu sözü!

Pendik Çınardere mahalle halkıyla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çınardere mağdurlarına tapularını vereceği sözünü verdi...

pendik çatısız çarşı derneği indirim günleri Haberi

pendik çatısız çarşı derneği indirim günleri


Pendik indirim günleri hakkında bilgi veren Pendik Çatısız Çarşı Derneği Başkanı, Mehmet Sever, “Derneğimizin 1060 üyesi var. Amacımız, indirim günleri süresince hem halkımızın kaliteyi ucuza bulması, hem de  profesyonel pazarlama stratejilerine sahip AVM’ler karşısında orta ve küçük ölçekli Pendik esnafını güçlendirmek. Bu nedenle Pendik’te yer alan her esnaf, en az bir ürününü yüzde 50’ye varan indirimle satışa çıkararak Pendik Çatısız Çarşı dayanışmasına destek verecek” dedi.


Yılda iki defa yapılacak


Pendik Çarşısı’nın 1 milyon metrekare üzerine kurulu tarihi bir çarşı olduğunu hatırlatan Pendik Çatısız Çarşı Derneği Başkanı Mehmet Sever, “Çarşımız gündüz nüfusu 2 milyonu bulan Pendik’in en önemli cazibe noktası. Pendik Çatısız Çarşı Derneği olarak böylesine önemli bir noktada halkımıza daha iyi hizmet vermek istiyoruz. Bu anlayışla yılda iki defa indirim günleri...