25 / 04 / 2024

pendik esenler spor kompleksi

pendik esenler spor kompleksi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Pendik Belediye arasında imzalanan protokolün ardından Pendik Esenler Mahallesi’nde yer alan spor salonunun devri tamamlandı.

Pendik Esenler'deki spor kompleksi tamamlanıyor!

Esenler Mahallesi’nde inşa edilen kapalı yüzme havuzlu spor kompleksi tamamlanma aşamasına geldi. Pendik’teki 5. spor kompleksi olarak hizmet vermeye başlayacak tesisin önümüzdeki aylarda hizmete açılması hedefleniyor.

Esenler Spor Kompleksi Haziran 2016'da tamamlanacak!

Esenler Mahallesi’nde inşa edilen kapalı yüzme havuzlu spor kompleksinin yapımı hızla sürüyor. Tamamlandığında Pendik’teki 5. spor kompleksi olarak hizmet vermeye başlayacak tesisin Haziran 2016’da tamamlanması hedefleniyor.

Pendik Millet Bahçesi açıldı!

Pendik Millet Bahçesi açıldı. Haftanın her günü 09:30 ila 00:00 saatlerinde hizmet sunan millet bahçesi; deniz manzarası, amfi tiyatrosu, yapay göletleri, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla Pendik’in en büyük dinlenme, sosyal ve spor alanı oldu.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Pendik Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 2 ev!

Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 809 bin 300 TL olarak belirlendi.

Esenler'deki millet bahçesine 18.7 milyon liralık spor tesisi!

Esenler'deki 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 18.7 milyon liralık spor tesisi yaptırılacak. Ayrıca tesislerin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Esenler Spor Külliyesi için 25 milyon 480 TL harcanacak!

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi'nin AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Esenler İlçesi için spor külliyesi yapılacağını açıkladı. Proje için toplamda 25 milyon 480 bin TL harcanacak.

Esenler'e Spor Külliyesi ve Spor Vadisi müjdesi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede toplam 284 bin metrekare alanda Spor Külliyesi ve Spor Vadisi projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Türkiye'nin en büyük spor vadisi Esenler'e yapılacak!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin en büyük spor vadilerinden birini yapacaklarını açıkladı.

Esenler'e Spor Külliyesi ve Spor Vadisi müjdesi!

Esenler'de hizmete açılacak olan Spor Külliyesi ve Spor Vadisi ile ilçe adeta bir 'Spor Şehri' olacak...

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Ahmet Yesevi Spor Kompleksi'ni Pendik Belediyesi tamamlayacak!

Pendik Belediyesi, daha önceki senelerde bağışçı tarafından inşaatına başlanılan fakat yarıda kalan Ahmet Yesevi Spor Kompleksinin tamamlanması için sürdürdüğü girişimlerde sona yaklaştı

Pendik Kaynarca Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

İçerisinde yüzme havuzu ve birçok spor salonunu barındıracak olan Pendik Kaynarca Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı. 

Kaynarca Spor Kompleksi'nin ihalesi 13 Kasım'da!

Pendik Kaynarca Mahallesi'nin merakla beklediği dev spor kompleksininin ihalesi 13 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Pendik'in 20. spor kompleksinin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği 20. spor kompleksinin temelini attı

pendik esenler spor kompleksi Haberi

pendik esenler spor kompleksi


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Pendik Belediye arasında imzalanan protokolle Pendik Esenler Mahallesi’ndeki spor kompleksinin devri tamamlandı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Esenler'de yer alan spor kompleksinin isminin Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi olacağını belirtti.

Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz ay Esenler Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Pendik Belediyesi’ne devri konusunda başlatılan resmi yazışmalarda sona gelindi ve spor salonu için imzalar atıldı.Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, atılan imzanın ardından devri tamamlanan spor kompleksine 15 Temmuz Şehidi Yalçın Aran’ın isminin verileceğini söyledi. Eksikliklerin giderilmesi konusunda ekiplerin çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü kaydeden Başkan Kenan Şahin, önümüzdeki aylarda kompleksin tamamlanarak hizmete gireceğini dile...