16 / 04 / 2024

Pera Palace Hotel Jumeirah hollywood ödülü

Pera Palace Hotel Jumeirah hollywood ödülü

Dünyanın saygın ve ödüllü gezi rehberi Fodor’s Travel, Pera Palace Hotel Jumeirah’ı, “Hollywood İhtişamını Yaşatan En İyi 10 Otel”inden biri olarak olarak seçti.

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Şişli Lausos Palace Hotel 85 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü İstanbul Şişli'de yer alan Lausos Palace Hotel'i 85 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı.

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Dindar Çiftçi, Mesut  Çiftçi ve Reşat Çebi ortaklığında kuruldu.

Paya Pera Hotel İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paya Pera Hotel İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaghoub Asadzadeh tarafından kuruldu. 

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

Titanic ve Maya, Mardan Palace için masaya oturdu!

2009'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya Kundu’da hizmete açılan Mardan Palace Hotel için iki şirket devreye girdi. 1.4 milyar dolar harcanarak yapılan otelin borçlarını Maya Holding kapatacak.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

OSB'lerde istihdam şartıyla bedelsiz arsa tahsisi başladı!

Bakan Özlü, Meyra Palace Hotel'de düzenlenen, "Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Genel Kurul Toplantısı"nda önemli açıklamalarda bulundu.

Mardan Palace Hotel'in yeni sahibi kim olacak?

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Rixos Grubu’nun Mardan Palace Hotel ile ilgilendiğini yazdı. İşte o yazı...

Olimpus İnşaat iflas etti!

2009 yılında hizmete açılan Mardan Palace Hotel'in işletmeci şirketi Olimpus İnşaat, yurtdışı kaynaklı yaklaşık 250 milyon dolarlık borcu nedeniyle iflas etti. İşte detaylar...

Mardan Stadı ve personel lojmanlarına alıcı çıkmadı!

2010 yılında Dünyanın En Lüks Oteli seçilen Mardan Palace Hotel'e ait Mardan Stadyumu'na alıcı çıkmadı. 

Pera Palace Hotel Jumeirah hollywood ödülü Haberi

Pera Palace Hotel Jumeirah hollywood ödülü

25 yıllık bir geçmişi olan, dünyanın farklı noktalarında, 7500’ün üzerindeki rehberi olan Fodor’s Travel, tarihi geçmişi, doğunun ve batının tüm ihtişamını mimarisinden dekorasyonuna, ünlü misafirlerine kadar yansıtmış olan Pera Palace’ı, takipçilerine, 2015 yılı içinde mutlaka görülmesi gereken oteller arasında olduğunu duyurdu.


Fodor’s Travel’ın “Hollywood İhtişamını Yaşatan En İyi 10 Oteli” arasında gösterdiği Pera Palace Hotel Jumeirah’ı anlatırken, “1892 yılında Doğu Ekspresi ile Paris’ten İstanbul’a hizmet vermek için inşa edildiğini, o zamandan beri ünlü konuklarıyla da dikkat çektiğini, bu ünlüler arasında Jackie Kennedy Onassis, İngiltere Kralı VIII. Edward, Agatha Christie ve Greta Garbo‘nun da olduğunu belirtiyor.


Fodor’s Travel ayrıca, tarihinde asilzadelerden devlet başkanlarına ve film yıldızlarına kadar pek çok ünlünün kalmış olduğu Pera Palace için, Hollywood’un görkemli tarihine ışık tuttuğunu ifade ediyor....