26 / 04 / 2024

perpa durağında çalışma mı var

perpa durağında çalışma mı var

Metrobüs İstasyonlarını yaya ve engelli kullanımı ve erişimi açısından daha konforlu hale getirecek çalışmalar kapsamında Darülaceze ( PER-PA ) Metrobüs İstasyonu ve engelli/yaya erişimi yenileniyor.

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında en çok çalışan Türkiye, çalışanların aldığı ücretlere gelince dipte kaldı. Türkiye, haftada 44.2 saatlik çalışma süresiyle Avrupa’da çok çalışan ülke oldu.

Almanya ve Finlandiya'dan 75.241,37 TL maaşla çalışma fırsatı! Personel alımı başvuru ekranı açıldı!

Yurt dışında çalışma hayali kuranlar için Almanya ve Finlandiya'dan sevindirici haberler var! Almanya ve Finlandiya, ortaöğretim mezunu olan adaylar içinden personel alımı yapacak.

Çalışma hayatında önemli değişim! Ofise dönüş hızlandı. Şimdi de Disney çalışanlarını ofise çağırdı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını çalışma yaşamında da önemli değişiklikleri beraberinde getirmişti. O değişikliklerin başında ise uzaktan çalışma geliyor. Salgının control altına alınması ve hayatın normalleşmesinin ardından çalışma yaşamı da eski normaline dönmeye başladı. Büyük ş

Vivense’de çalışma masalarında, kitaplıklarda muhteşem indirimler sizi bekliyor! Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasıyla veliler öğrenciler için çalışma masası ve kitaplık arayışına girdiler bile. Vivense’de geçerli olan okula dönüş kampanyasında birçok çalışma masası ve kitaplık modeli mevcut. Peki, hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte, Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bellona ders çalışma masalarında büyük indirim! Bu fiyatlar kaçmaz! 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okulların açılması ile birlikte Bellona’da öğrencileri ve aileleri unutmadı ve ders çalışma masalarında indirime gitti. İşte Bellona’nın indirimli ders çalışma masaları 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den akıl almaz zenginlik kriteri: Herkesin kapısında arabası var

Türkiye'de milyonlarca insan açlık sınırı olarak açıklanan 6 bin 391 liranın 891 lira aşağısında maaş almaya mecbur kalırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, duyanı hayretler içinde bırakan açıklamalar yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıüğı'nda sürpriz atamalar! Resmi Gazete'de yayımlandı

Asgari ücret zammı ve memurlara 3600 ek gösterge çalışmalarının karargahı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda sürpriz atamalar gerçekleşti. Karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar..

Mini ev ofisler iş dünyasında çalışma düzenini sil baştan değiştiriyor!

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

Çalışma hayatında 2 flaş değişiklik!

Ekonomik reformlar kapsamında çalışma hayatında birçok değişiklikler yapıldı. Bu kapsamda uzaktan çalışma sistemi yasal bir zemine oturtulacak ve kısmi çalışan kişilere de önemli fırsatlar sağlanacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31153 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mayıs ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 1-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, mayıs ayı işsizlik ödeneği ve kısa çalışma ödeneği ödemelerinin, 1-5 Haziran tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

Kapadokya Alan Komisyonunun Teşkili, Görevleri, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Komisyonunun Teşkili, Görevleri, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Çocuk odalarını ve çalışma alanlarını düzenlemek isteyen ailelere Mimar Figen Erdağ Demircan’dan altın değerinde öneriler. İşte 15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

perpa durağında çalışma mı var Haberi

perpa durağında çalışma mı var

Metrobüs İstasyonlarını yaya ve engelli kullanımı ve erişimi açısından daha konforlu hale getirecek çalışmalar kapsamında Darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonu ve engelli/yaya erişimi yenileniyor.


*Talatpaşa Köprüsü ayaklarının, D-100 üzerinde yolu daraltması sebebiyle, yıkılarak yeniden yapılması çalışmaları kapsamında,  Darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonunu kullanan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için  yapılan geçici  yaya üst geçidi kaldırılıyor. Bu aşamadan sonra;


*Yenilenen Talatpaşa Köprüsü’nde Metrobüs İstasyonu’na engelli ve yaya erişimi için 6 metre genişliğinde, 8 metre uzunluğunda Platform eklenecek.


*Turnikeler de yapılacak platforma taşınacak.


*İstasyona erişim için ise  Yaya Rampası yapılacak.


*Bu çalışmalar kapsamında Metrobüs İstasyonu da yenilenecektir.


*Yapılacak bu çalışma ile engelli vatandaşlarımızın da Darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonu’na konforlu bir şekilde erişimleri sağlanacaktır.


*17 Haziran 2014 Salı günü, saat 00.00 da  (Salıyı Çarşambaya bağlayan gece) başlayacak ve 45 gün sürecek olan çalışmalar...