29 / 03 / 2024

Pine Homes projesi

Pine Homes projesi

Sur İnşaat, Avrupa Yakası’nda Göktürk’te ‘Pine Homes’ evlerini inşa ediyor. Projede sınırlı sayıda oturuma hazır 1+1, 2+1, 3+1 teraslı çatı dubleksleri ve bahçe dubleksleri satışta.

Hatip Buluttekin: Göktürk bölgesi dev projelerle değerleniyor!

Sur inşaat kurucu başkanı Hatip Buluttekin, Avrupa Yakası’ndaki Göktürk bölgesinin İstanbul’un rahat, keyifli ve ulaşımı en kolay noktalarından birinde yer aldığını söyleyerek Göktürk'ün değerinin her geçen gün arttığını belirtti.

Pine Homes daire fiyatları!

3. Köprü yoluna yakın bir bölgede hayata geçirilen proje 2 bin 370 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Pine Homes daire fiyatları 1+1 dairelerde 450 bin TL'den başlıyor.

Eyüp Pine Homes ne zaman teslim?

Toplam 2 bin 370 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Eyüp Pine Homes ne zaman teslim?

Göktürk Pine Homes satılık!

Göktürk Pine Homes satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sur İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 2 bin 370 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi!

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi 'nde dairelerin alanları 93 ile 195 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

Mavera Homes satılık!

Makro & Akyapı ortaklığında inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Mavera Homes satılık daire fiyatları 753 bin TL'den başlıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen her şey...

Mavera Homes satışta! 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Makro - Akyapı kalitesiyle inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Mavera Homes için ÇED süreci başladı!

Makro İnşaat imzası ile İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçirilen Mavera Homes projesi için ÇED süreci başladı.

Livera Homes'ta hemen teslim ve 36 ay 0 faiz fırsatı!

Fimar Yapı'nın Kemerburgaz'daki projesi Livera Homes'ta hemen teslim ve 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 490 bin liradan başlıyor...

Livera Homes'ta hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Fimar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Livera Homes projesi İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerin 2020'de gerçekleşemesi planlanıyor. 

Livera Homes'ta 36 ay vade 0 faiz avantajı!

Fimar Yapı tarafından inşa edilen Livera Homes projesi İstanbul'un Kemerburgaz bölgesinde yükseliyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu avantajı sunuluyor.

Livera Homes'ta 36 ay vade 0 faiz fırsatı!

Fimar Yapı tarafından hayata geçirilen Livera Homes projesi İstanbul'un Kemerburgaz bölgesinde yükseliyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu avantajı bulunuyor.

Livera Homes'ta ön talep dönemine özel indirim imkanı!

Livera Homes projesi ikinci etapta ön talep dönemine özel indirim imkanı sağlanıyor. Proje aynı anda hem hemen teslim fırsatı sunuyor.

Livera Homes 1. etapta yaşam başladı!

Fimar Yapı tarafından hayata geçirilen Livera Homes projesi iki blok halinde yükseliyor. Projenin ilk etabında yaşam başladı. 

İzmir Norda Homes fiyat listesi!

Norda Homes projesi Ejder – Netaş İnşaat tarafından İzmir Ulukent'te hayata geçiriliyor. Norda Homes fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Sea Homes sezonu yeniliklerle açtı!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Pine Homes projesi Haberi

Pine Homes projesi

Ev fiyatları 580 bin liradan başlıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, spor salonu, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, 24 saat güvenlik gibi hizmetler sunuluyor.


Sur İnşaat Kurucu Başkanı Hatip Buluttekin, evleri yaptıkları Göktürk bölgesi hakkında konuştu. Bölgenin İstanbul’un keyifli ve ulaşımı en kolay noktalarından birinde olduğunu söyleyen Hatip Buluttekin, “Bölge, 2.ve 3. Köprü bağlantı yollarının tam ortasında. Çalışmaları süren Gayrettepe yeni havaalanı metrosuna ise yürüme mesafesinde. Ayrıca 2018’de açılacak yeni İstanbul havaalanına da 6 km uzaklıkta. Yeni havaalanının açılmasıyla, Göktürk’te inşaatlar artacaktır” dedi.