20 / 04 / 2024

plastik

plastik

Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Alp Güven ve Patrik Hanrım Van Den Eede ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Ahşap, plastik ve alçıpana çevreci alternatif geliyor!

Ecor; orman, tarım ve şehir atıklarından elde edilen her çeşit doğal selülozun; entegre tesislerde çeşitli aşamalardan geçerek, sadece su, ısı ve basınç uygulanması ile üretiliyor

PAGEV ve PAGDER’den ortak adım!

Plastik sektörü, yerli üretimle karşılayamadığı hammadde sorununu askı ve kota uygulamasıyla aşacak. Sektörel işbirliği ile PAGEV ve PAGDER sorunun çözümü için önemli bir adım attı...

Plastik sektörü İKMİB ile dünyanın en büyük fuarındaydı!

Dinamik ve hızla gelişen yapısıyla Avrupa’nın en büyük ikinci üreticisi olan Türk plastik sektörü, ihracatta da iyi bir performans sergiliyor. Plastik sektörü İKMİB ile dünyanın en büyük fuarındaydı...

GTS İnşaat Malzemeleri Tekstil Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GTS İnşaat Malzemeleri Tekstil Plastik Ticaret Limited Şirketi, Tunay Güneş ve Mohamed Djoume Camara ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Şehit Er Cihan Namlı Caddesi'nde kuruldu.

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Cilacı ve Nikelajcılar'da kuruldu.

Alis İnşaat Temizlik Reklam Tekstil Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alis İnşaat Temizlik Reklam Tekstil Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Songül Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nazım Duran ve Gülay Kızılbağ ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 16 Eylül'de Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Vatan Caddesi'nde kuruldu.

CSU Geri Dönüşüm Metal Plastik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSU Geri Dönüşüm Metal Plastik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cuma Candan tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Dağıdır tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Alinda Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alinda Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Habip Sağlık tarafından 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de kuruldu.

Artevo Mimarlık İnşaat ve Kozmetik Cihazları Turizm Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Mimarlık İnşaat ve Kozmetik Cihazları Turizm Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Çizmecioğlu ve Mert Emsiz ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu.

Özel Merkez Öğrenci Yurdu Plastik ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Merkez Öğrenci Yurdu Plastik ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Argun Şahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos 'ta Avcılar 'da kuruldu.

Polarge Plastik Kimya Medikal Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polarge Plastik Kimya Medikal Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Orkun Ersoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Koray Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmee'de kuruldu.

Pimaş Plastik İnşaat Gebze'deki arsa satışında yetki verdiği firmayı açıkladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kocaeli İli Gebze ilçesindeki arsa satışıyla ilgili yetkilendirme hakkında bildirim yayınladı.

Ceren Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Sultangazi'de kuruldu.

plastik Haberi

plastik


Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alp Güven ve  Patrik Hanrım Van Den Eede ortaklığında kuruldu. 


Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Görsel kimlik kurumsal organizasyon yönetim faaliyetleri; yurt içi ve yurt dısındaki firmaların ve kurumların görsel kimliklerinin korunması, iyilestirilmesi, degistirilmesi ile ilgili restorasyon, tadilat, boyama, temizlik, bakım, onarım ve benzeri islemlerin yapılması için; alüminyum, ahsap, pvc, cam, metal, plastik, akrilik, polikarbonat, epoksi, mermer, dogal tas, beton, sıva ve benzeri her türlü yüzeyler ile sandviç panel, çelik boru, çelik konstruksyon, metal konstruksyon, reklam panoları, paneller, totem, gölgelik, pilon, kepenk, pencere kapı dogramaları, çatı, dıs cephe ve benzeri bina dısı (dıs mekan) yapılar üzerine uygulanacak her türlü kimyevi madde, biyolojik madde,...