28 / 03 / 2024

Plattin Finans Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi nerede

Plattin Finans Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi nerede

Plattin Finans Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Hasan Aşıkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Ünlü analistten 28 Mayıs’taki seçime kadar yatırım yapmak isteyenlere tavsiye: ‘Gram altındaki bombaya bak sen!’

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalmasıyla herkes 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerini beklemeye başladı. Finans analisti İslam Memiş, 28 Mayıs’taki seçime kadar yatırım yapmak isteyenlere seslendi: “Sen tedbirini al, ondan sonra bekle.”

İslam Memiş'ten bomba gibi tavsiye! Altından da dolardan kaçın diyor, işte yeni yatırım aracı

2023 yılı için yatırım öngörülerini sıralayan finans uzmanı İslam Memiş, çarpıcı gram altın, ons altın, gram gümüş ve ons gümüş tahmini yaptı. Memiş, 100 bin TL'si olan bir kişinin nelere, ne şekilde yatırım yapması gerektiğini söyledi. İşte, 2023 yatırım tavsiyesi ile ilgili tüm detaylar...

Yatırım yapacaklar aman dikkat! İslam Memiş 2023 yılının yatırım aracını açıkladı!

Finans uzmanı İslam Memiş, yeni yılda yatırım yapmak isteyenlere önemli bilgiler verdi. İşte detaylar!

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Varlık Fonu'nun İFM ortaklığı yatırım faaliyetlerini hızlandırdı!

Türkiye Varlık Fonu'nun İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesine yatırımcı olarak 1,67 milyar TL'yle dahil olması, yatırım faaliyetlerini 2019'un son çeyreğinde hareketlendirdi.

Katar bankacılık ve emlakta 7 milyar dolar daha yatırım yapacak!

Katar Finans Merkezi Başkanı Yousuf Al-Jaida, "Katar Türkiye'de yatırım yapmaya devam edecek. Sadece bankacılık sektöründe değil, emlak sektöründe de. 10 milyar dolarlık taahhütün yüzde 35'i gerçekleşti, Türkiye'ye akacak 7 milyar dolar daha var" dedi...

İSO, Yatırım Teşvik Bülteni ile inşaat sektörüne fayda sağlayacak!

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Yatırım Teşvik Bülteni’ ile başta imalat sanayimiz olmak üzere finans, inşaat, hizmet ve kamu sektörüne fayda sağlayacak önemli veriler üreteceğiz." dedi

Gayrimenkul yeniden en gözde yatırım aracı oldu!

Döviz, finans ve borsa üçgeninde yaşanan sarsıntıyla yatırımcıların riskleri arttı, gayrimenkul yeniden en gözde yatırım aracı oldu.

Gayrimenkul Yatırım Fonları 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacak!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün büyük çıkışı menkul kıymetleştirme ile gerçekleşeceğinş söyleyen BYY Finans Kurucu Ortağı Bekir Yener Yıldırım, Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) büyüklüğünün 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacağını söyledi.

Rusya’dan gayrimenkul ile yatırım çekebiliriz!

TYDTA Başkanı Arda Ermut, "Rusya’dan gayrimenkul ve fonlar ile finansın değişik alanlarında yatırım çekebiliriz" dedi...

Sinpaş Finans Şehir güçlü yatırım potansiyeli sunuyor!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Finans Şehir projesi hakkında bilgi verdi. Yatırım değeriyle ön plana çıkan Sinpaş Finans Şehir'in lokasyonu dolayısıyla da tercih sebebi olduğunu ifade etti. 

Plattin Finans Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Plattin Finans Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi nerede

Plattin Finans Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Hasan Aşıkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.


Plattin Finans Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-5411 sayılı bankacılık kanunu ve bu kanun uyarınca yürülüğe konulan düzenlemelere aykırılık teşkil etmeyecek şekilde ,Her türlü banka kredilerine ilişkin olarak internet üzerinden ve sair araçlarla danışmanlık reklam tanıtım ve aracılık hizmetleri verilmesi 2-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde...