24 / 04 / 2024

Polat Renaissance Otel erzurum

Polat Renaissance Otel erzurum

Erzurum Palandöken’deki 5 yıldızlı Polat Renaissance Oteli’ nin kayak pistine 40 bin metreküp kapasiteli suni kar göleti ile 33 noktaya yeni suni kar makineleri yerleştirildi...

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Mustafa Polat tarafından kuruldu.

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Polat Holding'den yurt dışı atağı!

Macaristan'ı Avrupa'da bir üs olarak ele alan Polat Holding, yeni yatırımı Duna Pearl ile şehrin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Konut, otel ve mağazalardan oluşan Duna Pearl'in 60 milyon euro'luk yatırımla Nisan 2022'de tamamlanması planlanıyor. 

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Polat Renaissance İstanbul yenileniyor!

Seramik, turizm, inşaat, arazi geliştirme işlerinde faaliyet gösteren Polat Ailesi'nin sahibi olduğu İbrahim Polat Holding, turizmdeki kötü gidişata rağmen yatırıma devam ediyor.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Renaissance Polat Erzurum kışa hazır!

Uluslararası kayak oteli Renaissance Polat Erzurum, kış sezonuna hazırlandı. Geçen sezon suni karlama sistemiyle kış boyunca kar yağdırılan otelde, bu yıl 4 kişilik liftler yapıldı.

Polat Holding 18 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor!

Polat Holding bünyesinde faaliyet gösteren AP Gayrimenkul'ün ilk ofis projesi “Kağıthane Polat Ofis”i tanıtmak üzere 18 Aralık 2014, Perşembe günü Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de bir sohbet toplantısı düzenliyor.

Renaissance Polat Erzurum Hotel'den 5 milyon euro yatırım!

Beş yıldızlı kayak oteli olarak hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel, yatırımlarına devam ediyor. Otel geçen yıl 5 milyon euro tutarında yatırım gerçekleştirdi..

Polat Holding Piyalepaşa'daki karma projesine başlıyor!

Konut, ofis, otel ve açık havada alışveriş merkezinin bulunacağı projeyi hayata geçirmek için Polat Holding ve kentsel dönüşüm ekibi 85 dönümlük dev arazide bina sahiplerini ikna turuna çıkıyor.

Adnan Polat Piyalepaşa Bulvarı kıyısındaki araziye rezidans ve otel inşa edecek!

İşadamı Adnan Polat Polat, Hacıhüsrev'in Piyalepaşa Bulvarı kıyısında yer alan 82 bin 459 metrekarelik araziye, 902 adet rezidans konut ve 400 odadan oluşan otel yapacak

Polat Renaissance Otel erzurum Haberi

Polat Renaissance Otel erzurum

Erzurum Palandöken’deki 5 yıldızlı Polat Renaissance Oteli’nin kayak pistine 40 bin metreküp kapasiteli suni kar göleti ile 33 noktaya yeni suni kar makineleri yerleştirildi.


Polat Holding, bunun için 5 milyon lira harcadı. Erzurum için para harcamaya devam edeceklerini söyleyen Erzurum Aşkaleli Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, “Anadolu’daki şehirlerin Kayseri, Antep gibi kaplan olması için işadamlarının doğdukları şehre vefa göstermeleri gerekiyor. Erzurum’da doğmuş işadamları, sermayelerinin yüzde 10’unu Erzurum’a getirse bu şehri kimse tutamaz.” dedi. İbrahim Polat, Erzurum’un 30 yıl önce ülkenin önde gelen şehirleri arasında yer almasına karşın şimdi epey gerilerde kalmasını ‘vefasızlığa’ bağladı.


    Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, İstanbul Ulus’ta sahibi oldukları bir arsayı Mahmutbey’deki 212 AVM’nin yakınındaki bir arsa ile takas ettiklerini, buraya otel...