27 / 04 / 2024

Port Alaçatı iletişim

Port Alaçatı iletişim

Her biri huzur, keyif ve konfor için inşa edilen daire ve müstakil konutların yer aldığı kanal kent Port Alaçatı, yeni sahiplerini bekliyor...

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Port Alaçatı Huzurun Adresi!

Her biri huzur, keyif ve konfor için inşa edilen daire ve müstakil konutların yer aldığı kanal kent Port Alaçatı, yeni sahiplerini bekliyor...

Tuzla Port Evleri iletişim!

Tuzla Port Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. TRC İnşaat'ın projesi Tuzla Port Evleri'nde konut satışları bu ayın sonunda başlayacak...

Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri!

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Babacan Port Royal iletişim!

Babacan Port Royal iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilecek proje 4 bloktan oluşuyor.

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Konum bilgisine göre Port Alaçatı Marina' ya 4,6 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık evlerin teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim!

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim için 0232 446 0 406 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam arsa alanı 16 dönüm olarak belirlenen proje Suv Yapı imzası taşıyor.

Selective Port Pendik iletişim bilgileri!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul 'un Pendik İlçe' sinde yükseliyor. Selective Port Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Pendik Selective Port iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Pendik Selective Port iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Port Alaçatı iletişim Haberi

Port Alaçatı iletişim

Port Alaçatı, Çeşme yarımadasının güneyinde, Karşıyaka Azmağı’nın batısında kalan arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Port Alaçatı'da her biri huzur, keyif ve konfor için inşa edilen Avlulu Evler, Köşe Evler ve Sıra Evler yer alıyor. 

Kanal kent olarak planlanan Port Alaçatı'da tekne sevdalılarının teknelerini bağlayabileceği liman, golf tutkunları için saha ve 800 metrelik suni plaj öngörülüyor.

Toplam 1.800 daire ve müstakil konutun yer alacağı Port Alaçatı'da 300 ünitelik etap tamamlandı. 10 evin alıcısını beklediği bu etapta ortalama metrekare fiyatları 4 bin Euro civarında.

Yeni Etap Geliyor

İçerisinde kreş, ilkokul, yüzme okulu ve yaşlılar yurdunun yer alacağı yaşam kenti Port Alaçatı'da 35 dairelik etap 1 ay içerisinde satışa çıkacak.

Hikayesi Fransa'ya Dayanıyor

Port Alaçatı'nın hikayesi Fransa’nın meşhur Cote D’Azur sahillerine dayanıyor. Fransa’da en çok turistin...