25 / 04 / 2024

Portmarin Mavişehir ne zaman teslim

Portmarin Mavişehir ne zaman teslim

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları!

117 adet daireden oluşan İzmir Portmarin Mavişehir projesi Katal İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte, İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları.. 

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

İkinci Mavişehir projesi yolda!

Alsancak'ta Tariş'e ait tartışmalı araziler için yeni proje tamam. Tariş ile protokol imzalayan Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Mavişehir'e ne yaptıysak burada da aynısını yapacağız" dedi

Dünden bugüne İzmir'in en lüks mahallesi Mavişehir!

İzmir’de en lüks ve pahalı konutların bulunduğu Mavişehir, 1995’te oturuma açılarak mahalle statüsü kazandı. Ancak Mavişehir’in hikayesi daha eski yıllara dayanıyor. 1952’de Emlak Bankası’nın aldığı arazilerde 1986’da temel atma çalışmaları başladı

Mavişehir TOKİ'ye yeni imar planı!

Aziz Kocaoğlu Mavişehir’de toplu konut alanı kararından sonra Bakanlık’ın imar planlarının da iptal olması durumunda yetkinin Büyükşehir Belediyesi’ne geçeceğini, yeni bir plan yapacaklarını belirtti.

Siena Loft Mavişehir fiyatları!

Çiğli Hava Jet Üssü'ne 1,9 kilometre mesafede bulunan projede toplam 84 adet daire yer alıyor. Siena Loft Mavişehir fiyatları 119 bin TL'den başlıyor.

Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Mavişehir'de 2+1 daireler bulunuyor. Aylık taksitlerin 400 TL'den başladığı projede 1.000 konut satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

İzmir Mavişehir Balıkçı Barınağı yolu yenilendi!

Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir Balıkçı Barınağı’nı ve barınağın önündeki sahil yolunu baştan sona yeniledi. Barınak etrafında yapılan yükseltme çalışmasıyla dalga ve taşkınların önüne geçildi.

Mavişehir No 3 inşaatında özel üretim ürünler kullanılıyor!

Zabıtçı İnşaat'tan rezidansta devrim Önümüzdeki yıl inşaat sektöründe 50. yılını kutlayacak olan Zabıtçı İnşaat, bugüne kadar tamamladığı 6 bin civarında konutu, prestijli 'Mavişehir NO:3' projesiyle taçlandırmaya hazırlanıyor.

Portmarin Mavişehir ne zaman teslim Haberi

Portmarin Mavişehir ne zaman teslim

Yüzme havuzu, fitness alanı, lounge bar, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve sauna gibi sosyal alanlara yer verilen Portmarin Mavişehir projesi İzmir Mavişehir mevkiinde inşa ediliyor. Toplamda 117 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler tasarlandı. 

Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı Portmarin Mavişehir'de daire alanları 175-195 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Katal İnşaat imzasını taşıyan Portmarin Mavişehir projesi eşsiz deniz manzarası ile göz kamaştırıyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen proje 30 katlı tek blok halinde yükseliyor. 



Web: www.portmarin.net 
Tel: 0532 592 70 90 

Ezgi...