19 / 04 / 2024

praktiker evize

praktiker evize

Praktiker, evi ya da kendisi için en pratik çözümleri arayanların adresi oldu. En yeni trendleri tüketicisiyle buluşturan Praktiker’e gelenler, özel fiyatlı ürünlerle küçük dokunuşlar yaparak evini daha renkli hale getirecek.

Praktiker'e bir yıllık konkordato!

Mali yapısı bozulduğu gerekçesiyle 3 aylık geçici konkordato ilan eden yapı market zinciri Praktiker'e, bir yıllık daha konkordato süresi verildi.

Praktiker'e Fresh kardeş!

Hasan Yalçın yönetimindeki Praktiker ekibi şimdi yepyeni bir zincir için yola çıkmış. Fresh markasıyla yeni bir zincir oluşturmuş...

Praktiker mağazalaşmaya hız verdi!

Türkiye'de 21 mağazası bulunan Praktiker, 1,5 yıllık yeniden yapılanma sürecinin ardından mağazalaşmaya hız verdi. Şirket bu yıl 15 yeni mağaza açacak. Mağaza metrekarelerini de büyüten Praktiker, bin kişilik yeni istihdam sağlamayı planlıyor.

Praktiker İstMarina’da mağaza açtı!

Praktiker, Kartal’daki İstMarina’da ev geliştirme konseptli yeni mağazasını açtı. Yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, bölgenin ev geliştirme ve yapı marketine yönelik tüm ihtiyacını karşılayacak. 

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Praktiker, Elazığ'da mağaza açtı!

Praktiker, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Elazığ, 500 metrekarelik alanda 6 binin üzerinde ürünle bölgenin ve şehrin yapı marketi ve ev geliştirme alanındaki her türlü ihtiyacını en uygun fiyatlarla karşılayacak.

Praktiker Pratik Mersin Tarsus'ta açıldı!

Praktiker, Akdeniz Bölgesi’ndeki ilk Praktiker Pratik mağazasını Mersin-Tarsus’ta sürpriz indirimlerle açtı. Praktiker Pratik Tarsus, 950 metrekarede sunduğu 5 bin ürünle bölgenin ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacını karşılayacak

Praktiker Batman'da mağaza açtı!

Praktiker, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Batman’daki ilk ve tek yapı marketi olan 1000 metrekare büyüklüğündeki Praktiker, bölgenin tüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Praktiker 1.000 metrekarelik mağazalarla büyüyecek!

Kâr edemiyor diye 2013’te Türkiye’den çıkan Alman Praktiker’i geçen yıl Practical Retail Holding geri getirdi. Şirket, Türkiye’de ‘Pratik’ adını verdiği 300-1.000 metrekarelik mağazalarla büyüyecek.

Praktiker 5 ilde 5 mağaza açacak!

Kâr edemiyor diye 2013’te Türkiye’den çıkan Alman Praktiker’i geçen yıl Practical Retail Holding geri getirdi. Şirket, Türkiye’de ‘Pratik’ adını verdiği 300-1.000 metrekarelik mağazalarla büyüyecek.

Kur artışı perakendeciyi doğrudan etkiliyor!

‘Eğer kur böyle giderse fiyatlarda yüzde 30 civarında artış olacak.’ Bu tespit Praktiker Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın’a ait. Yalçın, lur artışının sanayici ve perakendeciyi doğrudan etkilediğini söylüyor..

Praktiker Pratik Ege'deki ilk mağazasını Datça'da açtı!

Praktiker Türkiye Genel Müdürü Kutlıı, Datça mağazasının Praktiker'in ilk franchise mağazası olduğunu belirterek, "Ege'de mağaza sayımızı 5 yılda 30'a çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Praktiker Datça'da ilk mağazasını açtı!

Ev geliştirme ve yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, Ege Bölgesi ’ndeki ilk mağazasını bölgenin önemli turizm beldelerinden Datça’da açtı.

praktiker evize Haberi

praktiker evize

Ev geliştirme sektörünün yenilikçi markası Praktiker, evi ve kendisi için en pratik çözümleri arayanların adresi haline geldi. ‘Evde yoksa Praktiker’de vardır’ sloganıyla yola çıkan Praktiker, evinizin kapısından girdiğiniz anda ihtiyacınız olan her türlü ürünü en uygun fiyatlarla sunuyor.


Tıraş makinesinden saç düzleştirici sete hem kadın hem de erkeklere uygun hediye seçeneklerinin bulunduğu Praktiker’de, her tarzda dekoratif aydınlatmalar, pratik sehpalar, battaniye çeşitleri ve LED’li fenerler özel fiyatlarla ziyaretçileri bekliyor. ‘Praktiker Pratik’, ev, ofis ve bahçe için gereken tüm ürünler tüketiciye en yakın noktada...