25 / 04 / 2024

Prontotour Costa Cruise ödülü

Prontotour Costa Cruise ödülü

Turizm sektöründe trendleri belirleyen Prontotour, bu yıl 22.si düzenlenen Costa Cruise'un Dünya çapında acenteleri ile buluşmasında 2014 senesinde en iyi satış yapan grup acentesi seçildi.

Costa Marin yüzde 50 peşinat, kalanı taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Costa Marin projesinde konut satışları başladı. Projede müstakil villalar yer alıyor. Peki Costa Marin projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

BMW'nin amiral gemisi 7 serisi üst düzey performans sunuyor! Hız delisi araç bayilerde

BMW 7 Serisi, son teknoloji özelliklerle donatılmıştır. Gelişmiş multimedya sistemi, dokunmatik ekranlar, adaptif cruise control, otonom sürüş özellikleri ve güvenlik sistemleri gibi bir dizi ileri teknoloji deneyimi sunar. Peki 14 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Tom Cruise, Telluride'deki dağ evini 39.5 milyon dolara yeniden satıyor!

Hollywood'un en gözde yıldızlarından Tom Cruise, satmak için yıllardır uğraştığı Telluride'deki dağ evini Kovid-19 salgını sonrası yeniden satışa sundu. Cruise, ev için fiyat düşürdü. Dağ evinin fiyatı 59 milyon dolardan 39.5 milyon dolara indi.

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

Gülşen, İspanya'dan 4 milyon TL’ye villa aldı!

Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılında İspanya’da nikah masasına oturan Gülşen, burada yeni yatırım yaptı. Güzel popçu iddiaya göre ‘Costa Brava’ bölgesinden yaklaşık 4 milyon liraya villa aldı.

Galataport 2020'nin Mart ayında açılacak!

Galataport Projesi'nin yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projenin Türkiye'nin en büyük cruise alanlarından biri olacağını ve 2020'nin mart ayında açılacağını belirtti.

İstanbul'un yeni cruise limanı Yenikapı'da inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'da yeni cruise limanının Yenikapı'da inşa edileceğini açıkladı. Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ulaştırma Bakanlığımız ihaleye çıkacak. Orası en az 5-6 cruise gemisini aynı anda alabilecek kapasiteye sahip'' diye konuştu.

Galataport Mart 2020’de tamamlanacak!

Mart 2020'de tamamlanacak İstanbul'un dev projesi Galataport, Seatrade Cruise Global 2019 fuarında dünyanın birçok yerinden katılan kruvaziyer firmalarına tanıtıldı.

Tom Cruise’un 11.4 milyon dolarlık evi!

Görevimiz Tehlike ve Top Gun gibi sevilen filmlerin yakışıklı aktörü Tom Cruise’un evi görenleri büyülüyor.  Ünlü oyuncu, eşi Katie Holmes ve küçük kızları Suri ile bu evde yaşamıştı. 

Yenikapı'ya liman talebi!

Aralarında Royal Caribbean’ın da bulunduğu cruise sektörünün dev firmalarının bir önerisi var: “İstanbul devasa gemilere birçok kez ‘ana liman’ olarak ev sahipliği yaptı. Liman sorunu çözülürse ‘ara liman’ değil, yeniden ‘ana liman’ haline dönüşürüz…”

Global Liman, Ravenna'nın çoğunluk hissesini aldı!

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Liman'ın İtalya'da yolcu limanı işleten Ravenna Terminal Passeggerı'nın yüzde 51 hissesi ile Cagliari Cruise Port'un yüzde 21 hissesini devraldığını duyurdu.

Ağaoğlu'ndan ev alana Cruise seyahati hediye!

Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor. Kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Prontotour Costa Cruise ödülü Haberi

Prontotour Costa Cruise ödülü

Costa Cruise'un dünya çapında acenteleri ile buluşması 25-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Costa Cruise'in en yeni ve büyük gemisi olan Costa Diadema'da yapıldı. Bu sene 22.si yapılan bu özel organizasyona yaklaşık 30 ülkeden 1500 acente sahipleri ve yetkilileri katıldı. Türkiye'den Prontotour, Orange Travel, Setur, Golden Bay ve Jolly'nin davetli olduğu gezinin son gecesinde 2014 senesinin en başarılı acentelerinin takdim edildiği ödül töreni de yapıldı. 


Costa Ceo'su Neil Palomba'nın açılış konuşması ile başlayan gece çeşitli aktiviteler ve sunumlar ile geçti. Türkiye'den Orange Cruise ve Prontotour'un ödül aldığı bu gecede, Prontotour Cruise Departman müdürü Hakan Aksungur: ”2013 senesinde de Costa'dan ödül almıştık ve bu gururu tekrar yaşıyoruz. Rakiplerimiz arasında ödül alan iki firmadan biri olmak da bizim için ayrıca bir motivasyon kaynağı...