24 / 04 / 2024

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlediklerine değinerek, bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar lira olduğunu söyledi.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

İnşaat yatırımları geriledi mi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Yatırımlar azalmıyor, güçlü bir şekilde artıyor. 4. çeyrek itibarıyla sadece inşaat yatırımlarında gerileme varken makine teçhizat yatırımları yüzde 38, diğer aktifler ise yüzde 16 artış gösterdi." dedi.

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Kekeç tarafından kuruldu.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Çin'de inşaat ve teknoloji yatırımları ön plana çıkıyor!

Çin Halk Cumhuriyeti, 2050 yılına kadar modern ve zengin bir tüketim toplumu yaratma hedefine kilitlendi. Çin'de inşaat ve teknoloji yatırımları hız kesmedi.

Kamu yatırımlarına tam gaz devam!

Orta Vadeli Mali Plan’a göre kamu yatırımları, özel sektör yatırımlarını tamamlayacak. 2018 bütçesinde eğitim, sağlık, bilim-teknoloji, ulaştırma, sulama, içme suyu ve kanazalizasyon yatırımları öncelikli olacak..

Kocaeli yatırımları Sırrıpaşa’da görüşüldü!

Kocaeli’deki yatırımlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Sırrıpaşa Konağı’nda yapılan toplantıda Kocaeli yatırımları daire başkanları ve il müdürleri katılımıyla görüşüldü.

Kocaeli yatırımları Sırrıpaşa’da görüşüldü!

Kocaeli’ deki yatırımlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Kocaeli Sırrıpaşa Konağı ’nda yapılan toplantıda Kocaeli yatırımları görüşüldü.

Migros teknoloji yatırımlarını sürdürüyor!

Migros, verimlilik stratejisi ile 80 mağazanın yatırım tutarı kadar tasarruf sağladı. Genel Müdür Özgür Tort yaptığı açıklamada “Büyümeye devam ederken teknoloji yatırımlarımız da hızlandı" dedi

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Haberi

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

2005'te kurulan KDM Finansal Danışmanlık, kurulduğu günden günümüze başta enerji, inşaat, üretim sektörlerinde faaliyette bulunanlar olmak üzere bir çok kişi ve kuruluşa hizmet sunuyor. KDM tarafından, finans, yatırım, yönetim ve ekonominin geneliyle ilgili hususlarda yüksek kalitede, tamamen ihtiyaca yönelik danışmanlık hizmeti sunuluyor. KDM Finansal Danışmanlık, hizmetlerini 2014'ten beri kurucu ortaklarından Levent Deveci liderliğinde sürdürüyor. 

Levent Deveci KDM Finansal Danışmanlık'ta İcra Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortak olarak görev alıyor. Deveci, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme mezunu.  

Deveci, 2003-2004 yılları arasında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Finansman Dairesi Başkanı olarak görev yaptı. 2000-2003 yılları arasında ise Bankacılık...