25 / 04 / 2024

Pupanın kaç mağazası var

Pupanın kaç mağazası var

Gaziantep Pupa mağazası açılışı nedeniyle bir açıklama yapan Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken, Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden maden işçilerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.

Boyner 2020'nin ilk mağazasını İstiklal Caddesi'nde açtı!

Türkiye'de bu yıl 12 yeni mağaza açacağını duyuran Boyner, 2020 yılının ilk mağazasını İstanbul'un gözde semtlerinden İstiklal Caddesi'nde açtı...

BETA'nın 50 mağazası kapandı!

Geçtiğimiz sene konkordato talep eden Beta Ayakkabı'nın pazarlama faaliyetlerine devam eden şirketi için iflas kararı verilirken, diğer şirketi için ise konkordato süresi bitti. İflas sebebiyle 50 mağazası kapanan BETA, internet odaklı satış ve ihracata yönelecek.

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını Optimum AVM'de açtı!

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu...

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

MediaMarkt 69. mağazasını Emaar AVM'de açtı!

MediaMarkt yeni mağazasını Emaar Alışveriş Merkezi’nde açtı. MediaMarkt'ın yeni mağazasıyla toplam mağaza sayısı Türkiye’de 69’a ulaştı.

Marks & Spencer 100 mağazasını kapatıyor!

Dünyanın önde gelen giyim mağazalarından Marks & Spencer'ın 100 mağazasının kapatacağı belirtildi.

Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak!

Londra'da 22 mağazası bulunan Simit Sarayı'nın 85 mağazası olan bir zinciri satın alması gündemde. Böylece Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak...

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını resmen devraldı!

Tekin Acar Kozmetik'in 19 mağazası Fransız Sephora'ya devredildi. 18 Nisan Rekabet Kurulu'na yapılan başvuru sonucu Kurul mağazaların devredilmesi işlemine izin verdi.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını devralıyor!

Sephora, Tekin Acar Kozmetik Mağazacılık Ticaret AŞ'nin 19 mağazasını devralmak için başvuruda bulundu.

Defacto, C&A'nın 22 mağazasını devralacak!

RK, C&A'nın Türkiye’de faaliyet gösteren 22 mağazasındaki bazı ekipmanının, çalışanlarının ve kira sözleşmelerinin Defacto tarafından devralınmasına izin verdi.

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki 84.mağazasını açtı!

Türkiye genelinde mağaza sayısını her geçen gün arttıran Acar Cosmetics, Axis İstanbul Kağıthane’de şube açtı. Tekin Acar Cosmetics, Mayıs ayından bu yana açtığı 8 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 84’e yükseltti.

DeFacto C-A'nın 24 mağazasını devralıyor!

Hazır giyim ve moda sektörünün önde gelen markalarından DeFacto, Hollanda kökenli perakende gruplarından C-A’in Türkiye’de 6 şehirde bulunan 24 mağazasını devralmak için anlaşmaya vardı.

Pupanın kaç mağazası var Haberi

Pupanın kaç mağazası var


Pupa’nın 10. mağazası, Gaziantep’te açıldı. Açılışa birçok davetlinin yanı sıra basın mensupları yakından izledi.


Gaziantep Pupa mağazası açılışı nedeniyle bir açıklama yapan Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken,  Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden maden işçilerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi. Ölken, Pupa’nın Soma’ya yönelik destek kampanyalarının içinde yer alarak, her duyarlı kurum gibi üzerine düşeni yapmaya çalışacağını söyledi. Gaziantep’in Pupa açısından önemli bir potansiyel taşıdığına dikkat çeken Ölken, “Gaziantep Türkiye’nin en büyük ve güzide kentlerinden bir tanesi. Şehrin gelişmiş sanayisi, ticareti, nüfusu, eğitim kurumları ve taşıdığı potansiyel burada APR açmamızda önemli rol oynadı” dedi.


Gaziantep Mağazası açılışının ardından 24 Mayıs’ta İzmir ve 31 Mayıs’ta Adana’da yeni mağaza açılışları yapılacağını belirten Ölken, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Yapılacak açılışlarla...