28 / 03 / 2024

Quasar İstanbul oteli

Quasar İstanbul oteli

Fairmont Hotels Paris ve Newyork temasını İstanbul'a getiriyor. Fairmont Hotels 1930’ların Paris’i ile New York’unu iki ayrı tema ile İstanbul’da beğenilere sunmaya hazırlanıyor.Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak.

Quasar İstanbul’da yüzde 15 peşinat ve yüzde 0.79 faiz fırsatı!

İş Portföy, İş Portföy Quasar GYF kapsamında Quasar İstanbul’daki projesine özel büyük bir fırsat sunuyor. Quasar İstanbul’da, satış fiyatları üzerinden yüzde 15 peşin indirimine ek olarak aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile 120 ay kredi fırsatı sunuluyor...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Fulya Quasar İstanbul fiyat listesi 2017!

Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor...

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi!

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi sağlanıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Şişli Quasar İstanbul’da yaşam başladı!

Şişli'de inşa edilen Quasar İstanbul’da yaşam başladı. Quasar İstanbul, yatırımcısına yüksek kazanç sağlarken, sunduğu lüks anlayışıyla da sakinlerine en konforlu yaşamı sunuyor.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Murat Aksoy, Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Aksoy oldu. Murat Aksoy’un direktörlüğünde kurulan satış ve pazarlama ekibi, ‘Quasar İstanbul’a yeni bir soluk getirecek.

Kai Winkler, Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürü oldu!

1907 yılında kurulan ve bir asırdır dünyanın lüks otel markaları arasında yer alan Fairmont zincirinin Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürlük görevine Kai Winkler getirildi.

Quasar İstanbul oteli Haberi

Quasar İstanbul oteli

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar İstanbul, İsviçre’nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak Avrupa ve Asya’nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.


Bu hedef doğrultusunda Quasar İstanbul karma projesinde; dünyada birer ikon haline gelmiş, filmlere konu olmuş The Plaza New York ve Londra Savoy gibi otellere sahip ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zinciri Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak.


Fairmont Hotels 1930’ların Paris’i ile New York’unu iki ayrı tema ile İstanbul’da beğenilere sunmaya hazırlanıyor.


New York- Maskülen ve asi


Fairmont New York Rezidansları, dünyanın merkezi New York’un asi stil sahibi ve maskülen tarzını, Eski Likör Fabrikası’nın Bauhaus çizgisinden aldığı ilhamla çağdaş çizgilere dönüştürerek tüm ihtişamıyla sunuyor.


Paris -Avant-garde...