26 / 04 / 2024

quasar istanbul telefon

quasar istanbul telefon

Mecidiyeköy Quasar İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Eski Likör Fabrikası'nın arsasında yükselen Quasar İstanbul projesinde özel tasarımlı daireler ve özel kat bahçeleri olacak...

Mecidiyeköy Quasar İstanbul teslim tarihi!

Mecidiyeköy Quasar İstanbul teslim tarihi olarak 2015 senesi olarak planlanıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin alanları 116 metrekareden başlıyor ve de 518 metrekareye kadar yükseliyor

Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Mecidiyeköy'de inşa ediliyor olan Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 600 dolardan başlayarak değişiyor...

Quasar İstanbul satılık!

Quasar İstanbul satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 6 bin 600 dolardan başlayan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi 2 blok halinde yükseliyor...

Quasar İstanbul teslim tarihi!

Metrekare birim fiyatının 6 bin dolardan başladığı Quasar İstanbul teslim tarihi 2015 yılının son çeyreği olarak belirlendi...

Quasar İstanbul Rezidans satış ofisi!

Quasar İstanbul Rezidans satış ofisi projesinin hayata geçirildiği Eski Likör Fabrikası arazi üzerinde konumlandırılıyor...

Murat Aksoy, Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Aksoy oldu. Murat Aksoy’un direktörlüğünde kurulan satış ve pazarlama ekibi, ‘Quasar İstanbul’a yeni bir soluk getirecek.

Kai Winkler, Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürü oldu!

1907 yılında kurulan ve bir asırdır dünyanın lüks otel markaları arasında yer alan Fairmont zincirinin Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürlük görevine Kai Winkler getirildi.

Self İstanbul telefon numarası!

Self İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Self İstanbul'da konut ve ticari üniteler mevcut.

Quasar İstanbul'dan Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim!

Quasar İstanbul, 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kule halinde inşa ediliyor. Projede Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Quasar İstanbul her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor!

'Quasar İstanbul', Körfez yatırımcısının buluştuğu uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'de yerini aldı. Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerinde yükselen ve teslim aşamasına gelen 'Quasar İstanbul', her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor.

Quasar İstanbul için 10 yılda 5 plan yapıldı!

Mecidiyeköy’de eski Likör fabrikasının bulunduğu araziye dikilen Quasar isimli 2 gökdelen için 10 yılda tam 5 plan yapıldı ve her değişiklik idari mahkemelerce iptal edildi.

Quasar İstanbul ve Sulukule'de inşaat bitti, projeler iptal edildi!

İstanbul Şişli Likör Fabrikası'nın bulunduğu araziye yapılan 157 metre yüksekliğinde Quasar İstanbul gökdelenleriyle ilgili hazırlanan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi. Bir iptal de Sulukule'de...

Emlak Konut GYO'dan Quasar İstanbul açıklaması!

Emlak Konut GYO, Kuasar (Quasar İstanbul) projesiyle ilgili Uygulama İmar Planı'nın mahkeme tarafından iptal edildiğini, inşaat ruhsatları ile ilgili karar bulunmadığından inşaatın sürdüğünü KAP'a bildirdi.

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası!

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Cathay Sone İstanbul projesinde inşaat çalışmaları Kasım ayı içerisinde başlıyor. İşte projenin detayları...

Pearl of İstanbul telefon numarası!

Pearl of İstanbul telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi. İstanbul Kumburgaz'da hayata geçirilecek projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Quasar İstanbul’un tercihi Danfoss oldu!

Dev projelerin gözdesi Danfoss’un ‘ DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi ’, Quasar İstanbul’un da tercihi oldu!

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası!

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Peşin alımlara özel olarak yüzde 12 indirim imkanı sunan projede teslimler 2 etap halinde gerçekleşecek.

Quasar İstanbul inşaatı devam edecek mi?

Yıkılan Şişli Likör Fabrikası’nın yerine inşa edilen Quasar İstanbul projesine Danıştay da “dur” dedi, ama inşaat mahkeme kararına rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

quasar istanbul telefon Haberi

quasar istanbul telefon


23 bin 700 metrekare alan üzerinde yükselen Quasar İstanbul projesi İstanbul Şişli'ye bağlı Mecidiyeköy'de eski Likör Fabrikası arsasında inşa ediliyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


500 milyon İsviçre Frangı yatırımla yükselen Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde teslimler 2015 yılının son çeyreğinde yapılıyor.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde rezidans, otel, ofis, kültür sanat moda merkezi olacak. Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde otel için Fairmont Hotels ile anlaşmaya varıldı. Quasar İstanbul projesi 2 kule olarak tasarlandı.


257 rezidans dairelerin yer alacağı Quasar İstanbul projesinde 52 adet ofis, 17 ticari birim ve 4 cafe olacak. Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde 55 bin metrekare otopark alanı bulunuyor. Quasar İstanbul projesinde banka kredisi kullanılıyor.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul...