16 / 04 / 2024

Rahmi Karaca

Rahmi Karaca

Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arif Karaca, Mehmet Akdeniz, Muzaffer Karaca, Rahmi Karaca, Sami Karaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu

Karaca Çatı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Çatı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Karaca ve Erhan Karaca ortaklığında kuruldu. 

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Karaca tarafından kuruldu. 

Rahmi Özyar, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mülk Yönetimi Kiralama Satış'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rahmi Özyar görevinden ayrıldı...

Ferdi Erdoğan: 2018’de ihracatımızı 18 milyar dolara çıkaracağız!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, “Türkiye’nin en güçlü sanayi kollarından biri olarak, 2018’de ihracatımızı 18 milyar dolara çıkaracağız” diye konuştu.

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Kula’da tarihi dokuyu yeniden tekrar canlandırmak için çalışmalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zeynep Onbaşı Evi’nden sonra, Rahmi Erdil Evi’nin de restorasyonunu yürütüyor.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Kuzey Ankara Girişi Karacaören etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı 70046 ve 70047 adalara ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

TOKİ Karacaören'de daireler teslim edildi!

TOKİ iş birliğinde yapımı gerçekleştirilen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında, Karacaören’de üretilen 145 konutun kurası çekilerek, sahiplerine teslim edildi.

Gizem Karaca'nın Alaçatı'daki villasının inşaatı başladı!

Oyuncu Gizem Karaca ve nişanlısı Kemal Ekmekçi evlenince İzmir Alaçatı'ya taşınacak. Çift, villasının inşasına başladı. Karaca'ya İzmirli hayranlarından tebrik mesajı yağdı.

Muammer Karaca Tiyatrosu restorasyon için izin bekliyor!

Beyoğlu'ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu için yıkım tartışmaları sürüyor. 5 yıldır atıl durumda bulunan tiyatro salonu için İBB'den açıklama geldi. Salon, restorasyon için onay bekliyor.

Gizem Karaca, Eylül'de İzmir'e taşınacak!

Gizem Karaca, evlilik kararıyla birlikte hayatında nelerin değişeceğini anlatırken Eylül’de evlensiğini ve İzmir’e taşınacağını anlattı. Karaca "Evlenince çalışmamak gibi bir seçeneğim yok. Çalışmazsam bunalıma girerim" dedi.

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi restore edilecek!

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyon ihalesi yarın gerçekleşecek. Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyonunun 350 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Işın Karaca'ya ev sahibinden darbe!

Demet Akbağ'ın şaka programında zor anlar yaşayan Işın Karaca'ya esas darbe 1 ay sonra ev sahibinden geldi. Ev sahibi ünlü popçuyu arayıp 'Evi boşaltın, satmaya karar verdim' dedi.

Rahmi Karaca Haberi

Rahmi Karaca

Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arif Karaca, Mehmet Akdeniz, Muzaffer Karaca, Rahmi Karaca, Sami Karaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Güzelce Mahallesi, D100 Karayolu Üzeri,...