19 / 04 / 2024

RDS-Reform inşaat star towers satılık

RDS-Reform inşaat star towers satılık

RDS-Reform İnşaat Star Towers teslim tarihi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Star Towers satış ofisi!

RDS ve Reform İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Star Towers satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor...

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Sayar ve Hasan Akbaş ortaklığında kuruldu.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

Çin'in inşaat endüstrisi hızla büyüyor!

Ulusal İstatistik Bürosu'nun (NBS) verilerine göre, Çin'in inşaat endüstrisi, 1978'de ülkede reform ve dışa açılma politikasının uygulanmaya başlamasından itibaren hızla büyümeye devam ediyor. 

İnşaat ruhsatı tek imzayla verilecek!

Yatırım ortamını iyileştirmek için kapsamlı bir reform paketi düzenlenerek hazırlandı. Yapılacak düzenlemeler ile inşaat ruhsatı tek imzayla verilecek.

Star Rafinerisi inşaatıyla rekor kıracağız!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Vahap Munyar bugünkü yazısında Socar’ın Aliağa’daki Star Rafinerisi inşaatından bahsetti. İşte o haber...

Çekmeköy Dreamlife Konutları'nda inşaat başladı!

Avrasyaİnt ve Reform Yatırım proje ortaklığı tarafından, mülkiyeti kendilerine ait arazi üzerinde toplam 30 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çekmeköy DREAMLIFE Konutları’nda inşaat başladı.

Keten İnşaat 25 yıldır kentsel dönüşüm yapıyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan şirketlerden olan Keten inşaat, 25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye'de depreme dayanıksız binaları yeniliyor. Keten İnsaat'ın Genel Müdür Selahattin Keten'in Star Gazetesi'ne verdiği röportaj şöyle:

Rant vergisi inşaat sektörü için reform olacak!

Geçtiğimiz hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan "Kamuda Şeffaflık Paketi" kapsamında yer alan imar vergisi düzenlemesi inşaat sektöründe büyük yankı uyandırdı...

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim?

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Star Towers projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Ücretini alamayan inşaat işçileri oturma eylemi başlattı!

İstanbul Esenyurt Belediyesi'nin desteğiyle RDS Enerji - Reform İnşaat ortaklığının yaptırdığı Startowers inşaatında çalışan, ancak ücretlerini alamayan inşaat işçileri, dün belediyenin önünde oturma eylemi başlattı.

İnşaat işçileri sendikası, İnşaat-İş resmen kuruldu!

Star Towers inşaatında 2012 yılında çalışan işçiler, iki yıldır alamadıkları ücretleri için dün İstanbul Esenyurt Belediyesi önünde eylem yaptı. İşçilere, resmi kuruluşunu tamamlayan İnşaat-İş Sendikası da destek verdi.

Star Towers teslim tarihi!

İçerisinde toplam 679 adet dairenin bulunduğu Star Towers teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. RDS-Reform İnşaat Ortaklığı imzasıyla inşa edilen projede satış süreci devam ediyor...

RDS-Reform İnşaat Star Towers teslim tarihi!

RDS-Reform İnşaat Star Towers teslim tarihi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

RDS-Reform inşaat star towers satılık Haberi

RDS-Reform inşaat star towers satılık

RDS ve Reform İnşaat tarafından hayata geçirilen Star Towers projesi Esenyurt Bölgesi içerisinde yükseliyor. RDS-Reform İnşaat Star Towers teslim tarihi haberimizde yer alıyor. 


RDS-Reform İnşaat Star Towers kapsamında 109 dükkan ve 679 konut bulunuyor. 21 bin metrekarelik arsa alanına sahip RDS-Reform İnşaat Star Towers Esenyurt satılık konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı. 




RDS-Reform İnşaat Star Towers fiyat listesi!

RDS-Reform İnşaat Star Towers satılık daire fiyatları 308 bin liradan başlıyor. 


RDS-Reform İnşaat Star Towers ödeme koşulları!

RDS-Reform İnşaat Star Towers ödeme planı kapsamında yüzde 25 oranında peşinat veriliyor sonrasında ise banka kredisi uygulanıyor. 


RDS-Reform İnşaat Star Towers teslim tarihi!

RDS-Reform İnşaat Star Towers teslim tarihi:...