10 / 12 / 2025
fuzul

RE360 2019

RE360 2019

Farklılık, yenilik, sürdürülebilir bir gelecek ve ortak yarar adına, Türk gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri bir kez daha RE360’ta bir araya geldi...

MIPIM 2019’a talibiz!

RE360 dün başladı. Etkinliğe dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM stratejik ortak olarak katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Varank, "MIPIM’e 2019’da adayız. Bakanlık olarak ne gerekiyorsa yapacağız" dedi..

MIPIM, 2019’da İstanbul’da!

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360 öncesi gerçekleştirilen toplantıda bazı açıklamalar yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, MIPIM Fuarı'nın 2019’da İstanbul’da yapılacağını söyledi.

2019'da açılacak 5 şehir hastanesi!

Sağlık Bakanlığı, 2018 sonuna kadar 7 bin 988 yatak kapasiteli 4 şehir hastanesini daha hizmete açacak. Sağlık Bakanlığı bu kapsamda 2019 yılında da 5 şehir hastanesini hizmete açmayı planlıyor. 

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

Konfor Mobilya 2019'da 200 mağazaya ulaşacak!

Konfor Mobilya'nın 2019 hedefi 500 milyon TL yatırım gerçekleştirmek. 200 mağazaya ulaşmayı planlayan firma yeni fabrika açacak.

RE360 Buluşması 4-5 Aralık'ta düzenlenecek!

Gayrimenkulün En Büyük Buluşması – RE360 bu yıl 4 - 5 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleşecek. Birçok kurum ve kuruluşun destek verdiği RE360 gayrimenkul sektörünü buluşturacak.

Atatürk Kültür Merkezi 2019'da bitirilecek!

Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk bakanı olan Mehmet Ersoy, Numan Kurtulmuş'tan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nin 2019'da tamamlanacağını söyledi.

İstanbul'da 2019'da 8 yeni metro hattı açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılan metro projeleri ile İstanbul'da ulaşım kolaylaşıyor ve kısalıyor. 2019 yılında mega şehirde 8 yeni metro hattının açılması planlanıyor...

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Mimarin Dalyan'da teslimler 2019'da!

Çeşme Dalyan’da Mi’Marin Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mimarin Dalyan projesinde toplamda butik villa bulunuyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. 

Mi'marin Ayayorgi Temmuz 2019'da teslim edilecek!

Mi’Marin Yapı tarafından İzmir Çeşme'ye bağlı Ayayorgi Koyu'nda inşa edilenMi'marin Ayayorgi Temmuz 2019'da teslim edilecek.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi 2019'da açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün kamu-özel işbirliği modeliyle hayata geçirdiği Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü 2019 yılında tamamlanarak hizmete açılacak. 

RE360 2019 Haberi

RE360 2019

Alkaş tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen RE360 Gayrimenkul Buluşması, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde 10 Aralık 2019 tarihinde başladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Filistin Başbakanlık ve Ekonomi Bakanlığı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi, Beykoz Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi, Eyüp Sultan Belediyesi ve Şişli Belediyesi başkan düzeyinde konferansa katılım sağladı.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ve dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarı MIPIM’in Stratejik Ortaklığı ile üçüncüsü gerçekleştirilen RE360’ın ana sponsorluğunda FİBA COMMERCIAL PROPERTIES yer alırken KUZU GRUP, ACCOR, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VİTRA, PAKSOY, AKADEMETRE, HAN SPACES, BLUEGROUND, NECT, ÇOKNET MEDYA, X İLETİŞİM ve CAFFE VERGNANO sponsor firmalar arasında yer aldı.

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360’a...