19 / 04 / 2024

Real Merter mağazaları

Real Merter mağazaları

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

Real Merter fiyat listesi 2018!

Real Merter fiyat listesi 2018 metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı imzasını taşıyan proje üç blokta 248 konut ve 155 mağazadan oluşuyor. 

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

Real Merter tekstilcileri tek çatı altında topluyor!

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

Real Merter'de 0 peşinatlı kampanya!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanının yanında, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 dairenin de yer aldığı Real Merter'de peşinatsız ödemeler yapılıyor..

Real Merter'de yaşam 2017'de başlıyor!

Tekstil dünyasının merkezi Merter’de hayata geçirilen Real Merter projesi, Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı konsorsiyumu tarafından yapılıyor. Projede 248 daire ve 155 mağaza yer alıyor.

Real ve Beğendik mağazaları iflas erteleme istedi!

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, iflas erteleme istedi. İflas erteleme başvurusu hem Real, hem Beğendik mağazaları için yapıldı.

Real Merter Rezidans Güngören satılık daire!

Real Merter Rezidans Güngören projesinde 248 daire ve 157 mağazalık Real Merter AVM yer alıyor. Real Merter projesi 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Real Merter Evleri satış fiyatları!

Real Merter Evleri projesinde 248 adet konut ve 157 mağazanın yer aldığı AVM yer alıyor. Güngören'de yükselen Real Merter Evleri projesi 2017'de tamamlanacak...

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Real Merter mağazaları Haberi

Real Merter mağazaları

Merter'de dağınık halde sokaklarda bulunan tekstilcileri bir araya getirmeyi planlayan Real Merter projesinin esnafa büyük kolaylık sağlaması planlanıyor. 


92 bin 500 metrekare kapalı alanda hayata geçirilen Real Merter Toptan Tekstil AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor. AVM'nin İstanbul ve diğer illerden gelen, yurt dışında da ticaret yapan tüm mağaza sahiplerine avantaj sağlayacağı belirtildi.


Oliv Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, Real Merter Toptan Tekstil AVM'nin Oliv Yapı A.Ş. ve Vizyon Yapı A.Ş'nin konsorsiyumunda yapıldığını söyledi. Dokumacı, Real Merter Toptan Tekstil AVM'nin iğneden ipliğe toptan alışveriş merkezi olacağını belirtti.


Projenin temel ulaşım araçları ve yollarına yakın lokasyonda yer aldığını açıklayan Dokumacı, AVM'nin konforlu ve prestijli bir ticari alan yaratacağını ve başta Güngören ve Merter'de yerleşik toptancılar olmak üzere tekstilcileri bir araya toplayacağı ifadelerini...