24 / 04 / 2024

Real Plus Emlak adres

Real Plus Emlak adres

Real Plus Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Burgucuoğlu tarafından kuruldu.

Türk emlak şirketi Uganda pazarına girdi

Türk emlak şirketi Vaal Real Estate, yaklaşık 30 milyon dolarlık projesiyle Uganda pazarına girdiğini bildirdi. Cadenza adı verilen konut projesinde 2027 yılında yaşamın başlaması planlanıyor.

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Erka Plus Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Plus Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Abdulkadir Civanoğlu tarafından kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Jmp Real Estate Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jmp Real Estate Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Josef Peterseıl tarafından kuruldu.

Jahan Real Estate Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Jahan Real Estate Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Farahnaz Shahmoradı ve Salih Yaşar tarafından kuruldu.

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin  TL sermaye bedeli ile Xıngyu Weı tarafından kuruldu.

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Osman tarafından kuruldu.

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Becıs tarafından kuruldu.

Real Plus Emlak adres Haberi

Real Plus Emlak adres

Real Plus Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Burgucuoğlu tarafından kuruldu.

Real Plus Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-) EMLAK ve GAYRİMENKUL 1- Arsa, arazi ve bina alım satımı, kat karşılığı inşaatlarla devre mülk işlemlerinde aracılık hizmetleri vermek. 2- Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve tevhit işlemleri yapmak, imar durumlarını çıkarmak, projelendirmek. 3- Gayrimenkul alım satımı yapmak, kiralamak, kiraya vermek. 4- Konut ve iş yeri alanları geliştirme ve gayrimenkuller ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermek, inşaat sözleşmeleri hazırlamak, her türlü izin,ruhsat ve uygulama belgesi almak. 5- Konusu ile ilgili seminerler ile konferanslar tertiplemek, yayınlar çıkarmak, konusu ile ilgili kitaplar basmak, alıp satmak ithal veya ihraç etmek. 6-...