19 / 04 / 2024

realty world garanti

realty world garanti

Garanti Koza Gayrimenkul, uluslararası emlak franchise şirketi Realty World'ün Türkiye ana lisansörlüğünü bünyesine kattı.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün yıldızları ödül gecesinde buluştu!

Emlak sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018'in yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi.

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Katarlı QNB'den gayrimenkul yatırımı anlaşması!

QNB, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

Bursa Nilüfer gayrimenkul sektörüne bakış 2018!

Realty World Uygar Gayrimenkul Nilüfer Bölge Uzmanı Ümit Korkman Bursa'nın Nilüfer ilçesi özelinde 2018 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi...

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

RW Elfi Gayrimenkul 4. kuruluş yıldönümünü kutladı!

Gayrimenkul sektörünün Bursa'daki lokomotif firmalarından Realty World Elfi Gayrimenkul, 4. kuruluş yıldönümünü kutladı...

Krediyle gayrimenkul alımı azaldı!

Kredi kullanarak gayrimenkul alımının çok azaldığını belirten Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, elinde parası olanların ise yatırım için mevduata değil, gayrimenkule yöneldiğini ifade etti.

Konut satışlarında ivme kaybı yok!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, konut satışlarının, kentsel dönüşüm ve nüfus artışıyla birlikte bir ivme kaybetmeyeceğini açıkladı.

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Bursa'da gayrimenkul fiyatları yükseliyor!

Konut alacakların acele etmesi gereken bir dönem olduğunu vurgulayan Realty World Elfi Gayrimenkul brokerı Özkan Aydemir, Bursa’nın gelecek vadeden bir şehir olduğu söyledi.

realty world garanti Haberi

realty world garanti


Garanti Koza Gayrimenkul ve Realty World Türkiye arasında yapılan işbirliği dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Realty World Dünya Başkanı Gary Longobardo, Realty World'ün Türkiye'de 300 temsilci ile 50 ofise sahip olduğunu söyledi.


Longobardo, Garanti Koza'nın 60 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren, sadece Türkiye'de değil, Doğu Avrupa'da da güçlü bir şirket olduğunu kaydetti.


Garanti Koza ve Realty World'ün ortak hedeflerinin Türkiye'deki emlak piyasasının büyüdüğünü görmek ve buna katkıda bulunmak olduğunu dile getiren Longobardo, "Garanti Koza ve Realty World olarak sadece Türkiye için değil, Rusya dahil olmak üzere Doğu Avrupa için bu ortaklığı gerçekleştireceğiz. Ortak hedeflerle hareket ettiğimiz bu...