19 / 04 / 2024

Recep Altepe alt yapı çalışmaları

Recep Altepe alt yapı çalışmaları

Vatandaşlarla iftar sofralarında buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey iftarı öncesinde de ilçeye kazandırılan hizmetleri kamuoyuna duyurdu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alanı ne olursa olsun hiçbir kurum ya da kişinin insan hayatıyla oynamaya hakkının bulunmadığını belirtti.

Recep Altepe: Sağlıksız 4 bin 100'den fazla binayı yıktık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 Ağustos depreminin 18'nci yıldönümünde, kent merkezindeki riskli binaların kaldırılmasından 0,50 emsal artışı ile riskli sitelerin yenilenmesine kadar hayata geçirilen tüm çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde örnek adımlar attık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Bursa yatırımlarını anlattı

Bursa'da caddeler yer altına inecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Bursa'daki caddeleri yer altına alarak trafiği rahatlatacaklarını açıkladı.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı son halini aldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün konuşma yapacağı Altıparmak Atatürk Meydanı ile ilgili bilgi verdi. Altepe, üst kolonlardaki yıkımların tamamlandığını, tüm beton alanların düzenlemesinin ve dış bölgedeki zemin kaplamalarının bittiğini söyledi.

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde güç birliği işe yarıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa'nın dünya kenti olması hedefiyle çalışmalarına yön verdiklerini, bin 70 mahallede yürütülen kentsel dönüşüm faaliyetlerinin şehrin kalitesini ve değer artırdığını söyledi.

Recep Altepe'den Bursa'ya imar müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve bu yıl sonunda yürürlüğe girecek olan ‘yeni tip imar yönetmeliği’ uygulamasının 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını müjdeledi.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm çağrısı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şu anda Bursa’da binlerce binanın yıkılarak yenilendiğini hatırlatarak, depreme karşı tedbirini almak isteyen vatandaşları kentsel dönüşüm için kendilerine başvurmaya çağırdı.

Marmara Belediyeler Birliği’nden İBB'ye 5 ödül!

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ve İBB Şirketlerinden Medya AŞ’nin sponsor olduğu 6. Altınkarınca Belediyecilik Ödül Töreni’nde, ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe verdi.

Recep Altepe alt yapı çalışmaları Haberi

Recep Altepe alt yapı çalışmaları


Ramazan ayının her akşamını farklı bir ilçede geçirip, vatandaşlarla iftar sofralarında buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey iftarı öncesinde de ilçeye kazandırılan hizmetleri kamuoyuna duyurdu. Karacabey’i Mustafakemalpaşa’ya bağlayan önemli bir alternatif yol olan Bakırköy yolunun sıcak asfaltla kaplandığını belirten Başkan Altepe, yine sadece Bakırköy ve çevresine 2 milyon TL’lik altyapı yatırımı yapıldığını, tribün düzenlemesi ile başlayıp tüm sahayı kapsayacak şekilde genişleyen Karacabey Stadyumunun yenilenmesi çalışmalarının da yeni sezona yetiştirileceğini ifade etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçelerde halkla buluşma toplantıları haline gelen iftar organizasyonları kapsamında Karacabey ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İftar öncesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları gezen Başkan Altepe, ilk olarak sıcak asfalt kaplama yapılan Bakırköy yolunu inceledi. Bakırköy yolunun Karacabey’i Mustafakemalpaşa’ya...