23 / 04 / 2024

red dot tasarım ödüllü ürünleri

red dot tasarım ödüllü ürünleri

46.000 ziyaretçisiyle tasarımdan, üretime, el sanatlarından, ihracata birçok markaya ev sahipliği yapan 24. Züchex Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda Red Dot Tasarım Ödüllü ürünler tanıtılacak...

İnşaat sektörünün global markası Hilti Red Dot’a 4 ödül!

Hilti Red Dot, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı. İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Hilti, Türkiye pazarında da büyük öneme sahip.

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı.

Red Dot'tan Arçelik'e 5 ödül!

Arçelik AŞ, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan Red Dot'ta 5 ürünüyle ödüle layık görüldü. Almaya'nın Essen şehrinde düzenlenen ödül töreninde, ödülleri şirket adına Özlem Kök Gültekin ve Onur Onrat aldı.

Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı ödülü ISVEA'nın!

Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olarak kabul edilen, Red Dot Design Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu. Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne ISVEA layık görüldü.

ISVEA'nın Sott’Aqua serisine Red Dot Design'den ödül!

Tasarımlarıyla fark yaratan İtalyan ISVEA, Sott’Aqua serisi ile tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

Hilti 2014 yılında 2 tasarım ödülü aldı!

ÜRÜNLERİNİ tasarlarken güvenliği ve kullanım kolaylığını en üst seviyede tutan inşaat endüstrisinin global jenerik markası 1 Hilti, 2014 yılında "Endüstri" dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014'te ödülleri topladı.

Artema, tasarım gücünü Red Dot’ta kanıtladı!

“ Mükemmellik arayışı ” felsefesiyle verilen ödüller, 7 Temmuz 2014 tarihinde, Almanya’ nın Essen şehrinde gerçekleştirilecek özel bir gecede sahiplerini bulacak. Artema, tasarım gücünü, Red Dot’ta kanıtladı.

Vitra, Red Dot’tan 2 ödülle döndü!

VitrA’ nın 2 karo serisi; dünyanın en eski ve prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot Design Awards 2014 kapsamında, “ Ürün Tasarımı ” kategorisinde ödül kazandı.

Silverline ankastre yirminci yılını Tasarım Oscarı ile kutladı!

Tasarımlarına teknolojinin yanısıra son derece estetik ve dekoratif görünüş kazandıran Silverline Ankastre Roof modeli ile Red Dot Design Award "yüksek tasarım kalitesi" ödülüne layık görüldü...

Arçelik ankastre fırın serisini tanıttı!

Evdeki şeflerin profesyonel yardımcısı Arçelik, en lezzetli yemekler için profesyonel çözümler sunan ankastre fırınları ile yemeklerinize uzman dokunuşu sunuyor. Yeni ankastre fırınlar aynı zamanda da 2013 yılı Red Dot tasarım ödüllü...

Züchex'te Red Dot Tasarım Ödüllü ürünler tanıtılacak!

46.000 ziyaretçisiyle tasarımdan, üretime, el sanatlarından, ihracata birçok markaya ev sahipliği yapan 24. Züchex Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda Red Dot Tasarım Ödüllü ürünler tanıtılacak...

Arçelik Red Dot’ta toplam 9 tasarım ödülü aldı!

Arçelik A.Ş., tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan olan Red Dot tarafından Beko ve Grundig markalı toplam 9 ürünüyle ödüle layık görüldü...

BoConcept’in Ottawa Koleksiyonu'na Red Dot Mansiyon ödülü!

Yetenekli tasarımcı Karim Rashid tarafından BoConcept için tasarlanan “Ottawa Koleksiyonu” dizayn dünyasının en önemli ve en beğenilen ödülü sayılan Red Dot’ın 37 kişilik uzman jürisi tarafından mansiyon ödülüne layık görüldü...

red dot tasarım ödüllü ürünleri Haberi

red dot tasarım ödüllü ürünleri

46.000 ziyaretçisiyle tasarımdan, üretime, el sanatlarından, ihracata birçok markaya ev sahipliği yapan 24. Züchex Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda, insan sağlığını önemseyen ve doğada kendiliğinden yok olabilen ekolojik ürünleriyle fark yaratan Grs Dayanıklı Tüketim Malları Tic. Ltd. Şti. de yer alacak.  Şirket, kapağındaki buhar çıkış noktası ile eşit oranda pişirme imkanı sağlayan, içi dışı iki kat seramik kaplama, “Red Dot Tasarım Ödüllü” Neoflam tencereleri, standında ziyaretçilerine tanıtacak. Fuar’da mısır nişastasından üretilen Mother’s Corn çocuk ve bebek mutfak eşyalarından yüzde 100 seramik Cerablade bıçaklara, bambu ve iki çeşit hububat tozundan imal edilen Ceraware mutfak eşyalarından eşin ehlilerinin kullanabilmeleri amacıyla tasarlanan profesyonel seri Cerablade seramik bıçaklara kadar oldukça geniş bir ürün gamı yer alacak.


Rusya’dan Tunus’a Suudi...