19 / 04 / 2024

referans bakırköy güncel fiyatları

referans bakırköy güncel fiyatları

Banka kredisini kullanılabildiği Referans Bakırköy güncel fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede teslimler 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşecek...

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Bakırköy'deki 6 katlı bina çelikle güçlendirildi!

İstanbul'da yapı stokunun tartışıldığı son günlerde ise Bakırköy'de bir bina görüntüsüyle dikkat çekti. 6 katlı apartmanda çelik konstrüksiyon güçlendirme yapıldı.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Bakırköy’deki riskli binaya kafes tipi güçlendirme!

1999 depreminin ardundan ‘yüksek riskli, orta hasarlı’ tespiti yapılan Bakırköy’deki bu binayı sahipleri terk etmek yerine, dış cephesini demir kafese alarak ‘güçlendirme’ yaptı. Uzmanlar ise bina daha da riskli oluşturuyor.

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı konut yatırımının gözdesi oldu!

İstanbul’da Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı son dönemlerde konut yatırımlarının gözdesi oldu. Orta gelir için üretilen projelerde fiyatlar 3 bin liradan başlarken, lüks projelerde de metrekare fiyatları 20 bin lirayı aştı

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık!

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık dairelerin fiyatları KDV hariç 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Deniz manzaralı Bakırköy City projesi 2017 yazında teslim edilecek...

Bakırköy City Göktaşlar-Beyaz İnşaat fiyat listesi!

Bakırköy City Göktaşlar-Beyaz İnşaat fiyat listesi 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. 2017'de teslim edilmesi planlanan Bakırköy City projesinde 36 ay 0 faizle taksitli ödeme imkanı sağlanıyor...

referans bakırköy güncel fiyatları Haberi

referans bakırköy güncel fiyatları

2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Referans Bakırköy projesi Biskon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede liste fiyatı üzerinden yüzde 15'e kadar indirim yapılıyor.


Referans Bakırköy projesi konut, home ofis ve cadde mağazaları konseptiyle tasarlandı. Projede 254 konut ve home ofis, 70 adet cadde mağazası yer alıyor.


Referans Bakırköy'de yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldığında 0 faiz ile 36 aya kadar vade yapılıyor. Projede Halkbank ve Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan kredi kullanmak mümkün.


Referans Bakırköy'de şelale, süs havuzları, kamelya, kafe, kreş, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terasları, sauna, fitness, Türk hamamı, kapalı basketbol sahası gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Referans Bakırköy projesinde yer alan faiz oranları şu şekilde;

12 ile 36 ay arası  yüzde 0.66

48 ile 60 ay...