19 / 04 / 2024

reıdın doguş ortaklığı

reıdın doguş ortaklığı

İnternet yatırımlarına devam eden Doğuş Grubu, son olarak gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul piyasalarına odaklanan global gayrimenkul bilgi şirketi REIDIN ile ortak oldu. REIDIN, en güvenilir referans noktası olmayı hedefliyor...

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

İstanbul’un kentsel dönüşüm planı belli oluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’un kentsel dönüşüm planını aralık ayında kamuoyuyla paylaşacak. Önce yüksek riskli ve riskli sınıfta yer alan yaklaşık 600 bin yapı dönüştürülecek. Daha sonra ise yapıların ömürlerine göre dönüşüm planlaması yapılacak.

Kentsel dönüşümde kritik detay: Ödeme gücü olmayan dar gelirlilerin konutlarına devlet ortak olacak! 

Kentsel dönüşüm yasasında yapılan düzenlemeye göre; dönüşüm için 'ödeme gücü olmayan dar gelirli ve yoksul kişilerin evlerine devlet 'paylı mülkiyet esaslarına göre' ortak olabilecek. Peki bu sistem nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Yüreğir'deki Kentsel Dönüşüm Meclis gündemine taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunları Meclis'te gündeme getirdi.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Türkiye'de yatırım değeri 90 milyar TL olan 300 bin konut dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 21. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Kurum, ülke genelindeki riskli yapılara değinerek kentsel dönüşüm süreçlerini paylaştı.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

Adana Yüreğir'de büyük dönüşüm başlıyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede hayata geçirilen büyük kentsel dönüşüm projelerinin başlatıldığını duyurdu.

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

CHP'den Romanlar kentsel dönüşüm süreçlerinde zorla tahliye edildi iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) hazırladığı "Romanlar İçin Yoksulluk ve Ayrımcılık Kader Olmasın: En Canlı Renklerimiz Solmasın" adlı çalışmada kentsel dönüşüm süreçlerinde Romanların zorla tahliyeye maruz kalan dezavantajlı grupların başında geldiği iddia edildi.

reıdın doguş ortaklığı Haberi

reıdın doguş ortaklığı

İnternet yatırımlarına devam eden Doğuş Grubu, son olarak gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul piyasalarına odaklanan global gayrimenkul bilgi şirketi REIDIN ile ortak oldu. 


Uluslararası yatırım fonlarından yerel bankalara, finansal kurumlardan emlak şirketlerine, devlet kurumlarından geliştiricilere kadar ilgili tüm sektör profesyonellerinin tercihi olan REIDIN, Doğuş Grubu ortaklığıyla Türkiye ve uluslararası diğer pazarlardaki iddiasını kuvvetlendirerek en güvenilir referans noktası olmayı hedefliyor. Doğuş Grubu'ndan yapılan açıklamada, Doğuş'un yeni yatırımıyla gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı, sektörü şeffaflaştırmayı ve sektör oyuncularının verimliliklerini artırmayı hedeflediği belirtildi. 


Posta...