25 / 04 / 2024

reis gıdanın standı

reis gıdanın standı

Ülkemiz bakliyat sektörünün lider firması Reis Gıda, Anadolu’da atağa geçti. Reis Gıda, 5 ile 8 Eylül tarihleri arasında, CNR İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘İstanbul 21.Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı....

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi yaklaşık 3 milyar TL’ye mal oldu!

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci etap kapsamında 618 adet konutun temel atma töreni 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 12.00’de yapılacağı duyuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan 'ön sipariş' açıklaması!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre; ön sipariş süreci çok yakın bir zamanda başlayacak. İşte detaylar...

Pazarın en gözdeleri limon ve patatese devasa zam. Sofrada bu besinleri bulmak artık zor olacak

Artan enflasyon rakamları pazarda sofraların vazgeçilmezi limon ve patatesi vurdu. Bu iki gıdanın dışında soğan, domates de fahiş zamları görürken, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, pazardaki son durumu açıkladı.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

Şehmus Günaydın'dan Taşköprü’ye doğalgaz sözü!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Taşköprü'yü ziyaret ederek çalışma devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarını inceledi, Vali Günaydın, doğalgazı Taşköprü’ye önümüzdeki süreçte muhakkak getireceklerinin müjdesini verdi.

Türkiye ekonomisi için güneş görünüyor!

PwC Danışmanlık Bölümü Başkanı Martin Scholich, ‘palazlanan ekonomiler’ arasındaki Türkiye’nin bir süre daha hata yapabileceğini söylerken, “Kimse Türkiye’nin üstünü çizmedi. Bulutların arasından güneş görünüyor” dedi.

Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı!

Ticari gayrimenkul üzerine danışmanlık hizmetleri veren JLL Türkiye, perakende, ofis, lojistik ve otel sektörlerindeki gayrimenkul pazarını değerlendirdiği ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınladı.

reis gıdanın standı Haberi

reis gıdanın standı


Fuar sırasında, Reis Gıda’nın standına, Tunus, Dubai, Arabistan, Çin başta olmak üzere, Uzakdoğu, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinin temsilcileri ve işadamları yoğun ilgi gösterdi. Yapılan görüşmelerde ikili işbirlikleri değerlendirildi. Anadolu genelinden ve Avrupa’dan 30’un üzerinde bayisi ile de fuarda buluşan Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, ülkemiz ve dünyadaki bakliyat sektörünün mevcut durumu ve geleceği ile Reis Gıda’nın yurtiçi ve yurtdışı hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.


Avrupa, Amerika, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler’de 18 ülkeye ihracat yapmakta olan Reis Gıda, Anadolu genelinde birçok ilden aldığı yoğun talebin paralelinde rotayı Anadolu şehirlerine çevirdi. 

Raflarda rakibimiz yok

Kuru gıda sektöründe marka bilinilirliğinde lider olan Reis Gıda’nın, Anadolu şehirlerindeki raflarda, rakibi olmadığını ifade eden Reis Gıda Genel Satış Müdürü Abdullah Kargın, şunları söyledi:

“Reis Gıda’nın ürün gamında, pirinç ve...