19 / 04 / 2024

REMAX gayrimenkul bakış açısı

REMAX gayrimenkul bakış açısı

RE/MAX ve Marketagent.com, Avrupalılar ve Türklerin gayrimenkul alışkanlıklarını araştırdı. Gerçekleştirilen araştırmaya göre Avrupalıların yüzde 85’i ülkelerinde barınma fiyatlarını pahalı buluyor. Türkiye’de bu oran yüzde 95 seviyesine kadar çıkıyor.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Bakıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bakıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 606 bin 818 TL sermaye bedeli ile Bakıt Baydaliev tarafından kuruldu.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Karayolları Bakırköy'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Şenlikköy'de yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

Yaşlı Bakım Evleri gayrimenkul sektörünü canlandıracak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu'nda düzenlenen Yuvarlak Masa toplantısında ‘Yaşlı Bakım Evleri’ tartışıldı. 

ENG Gayrimenkul, sektörde farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunan ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

TCDD'den Bakırköy Kartaltepe'de satılık 2 adet gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Tapuda düşük beyana son!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Başaran, "Vergi paketi kapsamında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile taşınmaz değerleme sistemi üzerinden emsal konut fiyatları temel alınacak ve konutların gerçek fiyatları belirlenecek" dedi...

Bu yıl 1 milyon konut satılır mı?

Remax Gayrimenkul Danışmanı Başaran, yıl sonunda 1 milyonluk satış adedine ulaşılabileceğine dikkat çekti. Başaran, bunda önümüzdeki süreçte kredi faizlerindeki düşüş beklentisinin ve enflasyona endeksli konut kredisine olan talebin etkili olacağını belirtti...

REMAX gayrimenkul bakış açısı Haberi

REMAX gayrimenkul bakış açısı

RE/MAX ve Marketagent.com, Avrupalılar ve Türklerin gayrimenkul alışkanlıklarını araştırdı. Gerçekleştirilen araştırmaya göre Avrupalıların yüzde 85’i ülkelerinde barınma fiyatlarını pahalı buluyor. Türkiye’de ise bu oran yüzde 95 seviyesine kadar çıkıyor. Ayrıca Türkler ev alırken apartman dairesi tercih ederken Avrupalılar müstakil evlere yatırım yapıyor.


RE/MAX Türkiye, Marketagent.com işbirliğinde Avrupalıların ve Türklerin gayrimenkul alışkanlıklarını araştırdı. Avrupa’nın 16 ülkesinden 8 bin, Türkiye’den ise 500 denek üzerinde yapılan araştırmada; ev hayatı, taşınma rutinleri, gayrimenkul giderleri gibi konular gün yüzüne çıktı. Araştırmaya göre Türklerin yüzde 53,8’i kendine ait evde otururken Avrupalılarda bu durum yüzde 35,8 olarak görülüyor. Bunun yanı sıra Türkler apartman dairesine yatırım yapmayı tercih ederken Avrupalılar müstakil ev satın alıyor. Araştırmanın bir diğer önemli noktası ise ‘Yaşanmak istenen ev tipi’ kategorisinde ortaya çıkıyor. Türklerin...