29 / 03 / 2024

Resicon Gayrimenkul kimin

Resicon Gayrimenkul kimin

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Resicon ve Kuzeybatı'dan konut satışına yeni model!

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı.

Resicon konut satışında CRM veritabanı uygulaması başlattı!

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı. Aybars Kızılsencer, "Geliştirdiğimiz CRM veritabanı sistemiyle satış alanında rakiplerimizden ayrılıyoruz" dedi.

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu!

Özellikle Konut Projelerinde; geliştirme, pazarlama ve satış süreçlerinde profesyonel danışmanlık desteği alarak ilerlemeyi tercih eden inşaat ve gayrimenkul firmalarının sayısı giderek artıyor. Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu.

Resicon Gayrimenkul Finanskent 2, Nef 03 ve Nef 12'ye hizmet verecek!

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Torunlar GYO projesi olan Finanskent 2, Nef 03 Kağıthane ve Nef 12 Merter projelerine danışmanlık hizmeti vermeye başladı...

Yabancı yatırımcılar yazın oturma amaçlı evlere ilgi gösteriyor!

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Şirketi CEO'su Aybars Kızılsencer, Körfez'deki yabancı yatırımcıların Dubai fuarında Türkiye stantlarında ilgilendikleri projelerin özellikle 'yazın oturmak' amaçlı olanlara olduğunu belirtti..

RESICON, Dubai'de düzenlenen CITYSCAPE GLOBAL Gayrimenkul Fuarına katıldı!

RESICON, 8-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Dubai' de düzenlenen “ CITYSCAPE GLOBAL ” Gayrimenkul Fuarına katıldı.Körfez Bölgesindeki Yabancı Yatırımcıların, Türkiye’den katılan projelerden beklentilerini değerlendirdi...

Aybars Kızılsencer kimdir?

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Aybars Kızılsencer Resicon Gayrimenkul Danışmanlık'ı kurdu!

Aybars Kızılsencer, Türkiye’de hızla büyüyen gayrimenkul pazarına özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek amacıyla “RESICON” markası altında danışmanlık şirketini kurdu...

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi, Aybars Kızılsencer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu

Avrupakent Gayrimenkul kimin?

2010 yılında Bakırköy'de açılan Avrupakent Gayrimenkul, 50 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Resicon Gayrimenkul kimin Haberi

Resicon Gayrimenkul kimin

Aybars Kızılsencer kimdir?

Aybars Kızılsencer, 1973 İstanbul doğumlu.  1991 yılında Bağlarbaşı Belde Özel Deneme Lisesi’nden mezun olan Aybars Kızılsencer, 1996 yılında ise Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden mezun oldu.


İş hayatına 1997 yılında ABD’de The Daily Record’ta başlayan Kızılsencer, kariyerine Alban Tractor-Caterpillar Dealer’da Pazarlama Uzmanı olarak devam etti.


2000 yılında MBA yüksek lisansını Baltimore Üniversitesi’nde Pazarlama konusunda uzmanlaşarak tamamlayan Aybars Kızılsencer,  Gateway Inc.’de Kurumsal Teknoloji Çözümleri Danışmanlığı görevine getirilmiştir. 2001 yılında, CompUSA Inc. Pazarlama Müdürü olarak kariyerine devam etmiştir.


2002 yılında, Türkiye'ye geri dönen Aybars Kızılsencer, Soyak Yapı A.Ş.’de Pazarlama, Satış ve Kurumsal İletişim’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmıştır.


Kızılsencer 2002-2007 yılları arasında, Soyak Yapı A.Ş.’nin tüm Pazarlama ve Satış operasyonlarını yönetmiştir. 


Aybars Kızılsencer, Ağustos 2007’de Zorlu Gayrimenkul Grubunda; Proje Geliştirme ve Pazarlama’dan sorumlu...