24 / 04 / 2024

resim modern talatpaşa fiyat listesi

resim modern talatpaşa fiyat listesi

Resim Modern Evleri Talatpaşa fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Resim Modern projesi Ortadoğu Group tarafından Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde hayata geçirildi...

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

Kağıthane Talatpaşa imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kuzey Marmara 398 kilometrelik modern otoyol ağına kavuşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan "Proje tamamlandığında İstanbulumuz, dolayısıyla Kuzey Marmara bölgesi 398 kilometrelik modern bir otoyol ağına kavuşmuş olacak" diye konuştu. 

Bursa'nın modern şifahanesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Valiliği tarafından inşa ettirilen ve yaklaşık 7 milyon liraya mal olan Bursa Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi, yakın zamanda ozonterapi, müzikterapi, homeopati, fitoterapi ve apiterapi gibi 10 branşta hizmet vermeye başlayacak

Resim Modern'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Ortadoğu Grup imzası ile Kağıthane'de inşa edilen Resim Modern, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Resim Modern yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor!

Ortadoğu Grup, yeni projesi Resim Modern'de uyguladığı yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, 0,98 vade oranı ve 48 ay firma finansman kolaylığı ile ev sahibi yapıyor...

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Resim Modern kampanyalı fiyatları!

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen Resim Modern projesinde toplamda 335 adet daire bulunuyor. İşte, Resim Modern kampanyalı fiyatları...

Resim Modern Kağıthane 289 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Ortadoğu Grup imzası ile Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern projesinde satışlar başladı. Projede fiyatlar 289 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

İstanbul Modern'de taşınma başladı!

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, geçici olarak faaliyet göstereceği Beyoğlu'ndaki eski Union Francaise binasına taşınıyor. 

Kağıthane Talatpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kağıthane İlçesi, Talatpaşa Mahallesi'ndeli bir kısım tescilli alan için imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

İstanbul Modern taşınıyor!

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern taşınıyor. İstanbul Modern'in yeni binası yapılana kadar tüm faaliyetlerini sürdüreceği geçici mekan belirlendi...

resim modern talatpaşa fiyat listesi Haberi

resim modern talatpaşa fiyat listesi

Resim Modern Evleri toplam 335 konuttan oluşuyor. 1.600 metrekarelik sosyal alana yer verilen Resim Modern projesinde teslimler 2019 Aralık ayında yapılacak.

İstanbul Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Resim Modern Evleri'nde peşin ödemelerde indirim sağlanıyor. 

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatiflerine yer verilen Resim Modern projesi Ortadoğu Group imzası taşıyor. Proje 14 katlı üç blok olarak hayata geçirildi. 

Anlaşmalı bankalarla kredi kullanılarak ödeme yapılabilen Resim Modern Evleri projesinde firma kapsamındaki ödemelerde 48 aya kadar firma finansmanı da sağlanıyor.
 

Esnek ödeme planları sunulan Resim Modern'de kişiye göre ödeme planı oluşturulabiliyor. Lansman öncesi dönemde olan projede KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi.
 

Resim Modern projesinde 1+1 daireler 52 metrekare ile 92...