18 / 04 / 2024

Resort Zigana Alaçatı Hotel

Resort Zigana Alaçatı Hotel

Trabzonspor kulübü eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, geçen sene hizmete açtığı İzmir Alaçatı'da bulunan Resort Zigana Alaçatı Hoteli'ni satıyor.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Resort Zigana Alaçatı Hotel 200 milyon Euro'ya satılıyor!

Trabzonspor kulübü eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, geçen sene hizmete açtığı İzmir Alaçatı'da bulunan Resort Zigana Alaçatı Hoteli'ni satıyor.

Alaçatı Zigana Resort açıldı!

Alaçatı Zigana Resort açıldı. Son yılların gözde turizm merkezi haline gelen Alaçatı'ya zincir otel markaları da girmeye başladı.

Alaçatı Resort Zigana Hotel açılış için hazırlanıyor!

İnşaatı tamamlanan ve Çeşme Alaçatı'da yer alan Resort Zigana Hotel'in test amaçlı müşteri kabulüne başlanıldı.

Belis Foçalı, Alaçatı'da otel tasarladı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı mezunu Belis Foçalı, aldığı eğitimle baştan sona tasarladığı, yapım aşamasında tüm detaylarını kendi oluşturduğu Alaçatı’daki butik otelini işletiyor.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

İşte Türkiye Güzeli Yüksel Ak'ın Alaçatı'daki evi!

2000 Türkiye Güzeli Yüksek Ak İzmir'de yaşıyor. Yazları ise Alaçatı'daki evinde geçiriyor. Ak havuzlu villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı. İşte o ev...

İşte Doğa Rutkay'ın Alaçatı'daki villası!

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal yaz tatilini Alaçatı'daki villasında geçiriyor. Çiftin, Çeşme Alaçatı’da yaptırdıkları yazlık görenleri büyülüyor.

Sevda Dalgıç Alaçatı'da köfte dükkanı açtı!

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

Alaçatı Momo Italian Restaurant hizmete açıldı!

Alaçatı’daki Momo Italian Restaurant & Lounge Bar’ın açılışında, İstanbul ve İzmir cemiyetinden ünlü isimler bir araya geldi. Momo’da, ünlü İtalyan şefler Lorenzo Pellechia ve Pasquale Pressani’nin yönettiği 100 kişilik restoran yer alıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları!

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Evleri'nde adet konut yer alıyor...

İzmir Alaçatı'da metrekare fiyatları 10 bin TL'yi buldu!

Alaçatı'da gayrimenkul fiyatları İstanbul ile yarışıyor. Alaçatı'da köy içinde dönümlük arsa kalmazken, arsa metrekareleri 4-5 bin TL civarında. Alaçatı sörf yolu üzerindeki projelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ila 10 bin TL aralığında seyrediyor.

Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi!

Köyce Alaçatı projesi Suv Yapı tarafından Çeşme'de 16 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi aşağıdaki haberimizde yer alıyor...

Resort Zigana Alaçatı Hotel Haberi

Resort Zigana Alaçatı Hotel

Trabzonspor kulübü eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Alaçatı’daki dev otelini 200 milyon Euro’ya satıyor. Konu ile ilgili Tek-Art İnşaat Tic. Turizm San. ve Yatırımlar AŞ’den yapılan açıklamaya göre dev tesiste, 102 oda ve 65 villa mevcut.

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu, 80 bin 966 metrekare yüzölçümüne sahip 167 odaya, 30 Eylül 2018 tarihli finansal tablolarında 107 milyon 459 bin 454 TL defter değerine sahip Resort Zigana Alaçatı Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı Soner Yılmaz'a 200 milyon Avro üzerinden satış yetkisi verilmesi hususunda oybirliği ile karar verildi. 

Tek-Art İnşaat'ın KAP açıklaması: 
TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ ünvanlı  237750 ticaret sicil no.lu şirketimizin Yönetim Kurulu Toplantısı Soner YILMAZ Başkanlığında toplandı.

Gündemdeki maddenin müzakeresi neticesinde;
  
İzmir İli, Alaçatı İlçesinde bulunan 80.966 m² yüzölçümüne...