28 / 03 / 2024

reysaş kiralık depo

reysaş kiralık depo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 2086 Ada 5 Parsel üzerindeki 63 bin 189 metrekarelik deponun 5 bin 550 metrekarelik depolama alanı Alatlı Uluslararası Nakliyat ve Dış Tic.Ltd.Şti.'ye 5 seneliğine kiralandı...

Reysaş GYO Ankara'daki deposunu 1.4 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Ankara ili Kahramankazan ilçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki deponun 3 bin 500 metrekarelik depolama alanı Vivense Teknoloji Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'ye 2 seneliğine kiralandı...

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 1 milyona kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Düzce İli Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi'ndeki deposunu 1 milyon TL'ye kiraladı...

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 750 bin dolara kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildirimi yayınladı.

Reysaş Çayırova'daki deposunu 10 milyon dolara kiraya verdi!

Reysaş GYO, Çayırova Akse Mahallesi'nde yer alan deposunu Bilin Global Taşımacılık'a 5 seneliğine kiraya verdi. Depodan 10 milyon dolar gelir elde edilecek.

Reysaş GYO Adana'dan 5.9 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO İli Sarıçam Suluca Mahallesi'nde bulunan ortak mülkiyetli 30 bin 578 metrekarelik arsayı 5 milyon 901 bin 554 TL'ye satın aldı.

Reysaş Çayırova'daki deposunu Maxlines Maksimum Lojistik'e kiraladı!

Reysaş GYO Çayırova'da bulunan deposunu 3 seneliğine Maksimum Lojistik'e kiraladı. Firma 3 yılda KDV dahil 650 bin dolar gelir elde edecek.

Reysaş 2 deposunu 1 milyon TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO Adana ve İzmir'de yer alan 2 adet deposunu kiraya verdi. Firme bu depolardan yaklaşık 1 milyon TL gelir elde edecek...

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu Alerta Elektronik'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan depoyu Alerta Elektronik ve Pazarlama Teknolojileri'ne 6 aylığına kiraladı. Reysaş yaklaşık olarak 12 bin dolar gelir elde edecek.

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nden kiralık depo ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan 3.490 metrekarelik alanın depo olarak kiralanması ihalesi işini ihale edecek. Aylık 8 bin 500 TL'den kiralanacak deponun ihalesi 11 Ocak 2017'de gerçekleşecek.

Oto World Asya kiralık dükkan!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 365 adet dükkandan meydana gelen proje banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

reysaş kiralık depo Haberi

reysaş kiralık depo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildirimi hakkında açıklama yaptı. 

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 2086 Ada 5 Parsel üzerindeki 31 bin 240 metrekare arsa üzerinde bulunan 63 bin 189 metrekarelik deponun 5 bin 550 metrekarelik depolama alanı "Alatlı Uluslararası Nakliyat ve Dış Tic.Ltd.Şti."ye 5 seneliğine kiraya verildi.

Kiraya verilen depodan 5 senede yaklaşık 16.500.000-TL+KDV gelir elde edilecek. 

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 Ada 5 Parsel üzerindeki 31.240 m2 arsa üzerinde bulunan 63.189 m2 deponun 5.550 m2'lik depolama alanı "Alatlı Uluslararası Nakliyat ve Dış Tic.Ltd.Şti."ye 5 seneliğine kiraya verilmiştir.

Kiraya verilen depodan 5 senede yaklaşık 16.500.000-TL+KDV gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Dosya için...