20 / 04 / 2024

reza zarrap mal varlığı

reza zarrap mal varlığı

Avukat Brafman tarafından mahkemeye yapılan başvuruda ayrıca, savcılık makamının iddia ettiği gibi Sarraf’ın FBI tarafından yapılan sorgusunda mal varlığı konusunda yalan beyanda bulunmadığı belirtildi.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Reza Zarrab'ın yalılarına yıkım kararı!

New York'ta süren "ABD, Hakan Atilla'ya karşı" davasında tanık sıfatıyla ifade veren İran asıllı Türk vatandaşı Reza Zarrab'ın mal varlıklarına el konuldu.

Reza Zarrab'ın mal varlıklarına el konuluyor!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlığına el koyma kararını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Reza Zarrab'ın mal varlıklarına el konulma işlemi devam ediyor. 

Reza Zarrab'ın ve yakınlarının mal varlıklarına el konuldu!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlığına el koyma kararını açıkladı. İşte, Reza Zarrab mal varlığı listesi...

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab mal paylaşımı yapmayacak!

Evliliği boyunca Reza Zarrab’ın aldığı hediyelerle gündeme gelen Ebru Gündeş’in, Kanlıca’daki yalıyı Zarrab’a devrettiği, eşinin kendisine aldığı yarış atını da 2.5 yıl önce geri verdiği ortaya çıktı.

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Boşanacaklarını açıklayan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın 2010 yılında evlilik sözleşmesi yaptığı ve mal paylaşımında bulunmayacakları ortaya çıktı. PekiEbru Güneş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Reza Zarrab'ın mal varlığı açıklandı!

Savcı Bharara'nın Reza Zarrab için hazırladığı dosyada Zarrab ve ailesinin yaşadığı lüks hayat da yer aldı. Zarrab’ın en kendi adına en azından 20 gayrımenkule sahip olması dikkat çekti.

Reza Zarrab'ın 300 milyonluk gayrimenkul serveti!

Aydınlık, Türkiye'yi sarsan 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklanarak 70 gün cezaevinde kalan ve savcılığın takipsizlik kararıyla derin nefes alan İranlı İşadamı Reza Zarrab'ın ve şirketlerinin mal varlığını mercek altına aldı...

Mal beyanı yapılmazsa ne olur?

Mal Bildiriminde Bulunulması Hakkında Kanun kapsamında sayılan kamu görevlilerinin bildirim vermeleri zorunlu tutuluyor. Peki belli dönemlerde yenilenmesi de gereken mal beyanı yapılmazsa ne olur? İşte yanıtı...

Mal beyanı kanunu!

3628 Sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması, Rüşvet Ve Yolsuzluklarla Mücadele Kanunu kısaca Mal beyanı kanunu 04 Mayıs 1990 tarihinde 20508 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kanun esasları...

Mal bildirim beyannamesi!

Mal bildirimi vermek ile yükümlü olan kamu görevlilerin "bildirim verme süresi" içerisinde yetkili birimlere beyanlarını vermeleri gerekiyor. Peki, mal bildirim beyannamesi nasıl doldurulur? İşte mal bildirim beyannamesi örneği...

Mal beyanı ne zaman yenilenir?

Görevine devam eden ve mal beyanı vermek ile yükümlü olan kamu çalışanlarının işi beyan vermek ile bitmiyor. Bu kişilerin belli dönemlerde beyanlarını yenilemeleri şart. Peki, mal beyanı ne zaman yenilenir...

Mal beyanı vermeme cezası!

Mal Bildiriminde Bulunulması Hakkında Yönetmelik esaslarına göre mal beyanı vermeme cezası kapsamında bildirim vermesi zorunlu olan ancak beyanda bulunmayanlar için Cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunuluyor..

reza zarrap mal varlığı Haberi

reza zarrap mal varlığı

İran asıllı Türk işadamı Rıza Sarraf’ın 2 Haziran’da New York’ta görülen kefalet duruşmasının ardından, hakim Richard Berman’ın kararını çok yakın bir zaman içerisinde açıklaması bekleniyor. Sarraf 50 milyon dolar kefalet ve ev hapsinde tutulma koşuluyla yargılanma talebinde bulunmuştu.


Karar öncesi Rıza Sarraf’ın avukatı Benjamin Brafman ile New York Güney Bölgesi Savcısı Preet Bharara arasında belge ve delil savaşı da hız kesmeden sürüyor.


Hakim Berman’nın kefalet kararı öncesinde Sarraf’ın avukatı Benjamin Brafman, mahkemeye yeni bir başvuru dilekçesiyle bazı ek belgeler sundu.


Yeni dilekçede New York Güney Bölgesi Savcılığı tarafından 3 Haziran’da sunulan iddia ve belgelerin gerçekleri ifade etmediği belirtildi.


Yeni dilekçenin ekleri arasında, Miami’de FBI ajanları tarafından yapılan ilk sorgulanmasında Sarraf’ın, kendi el yazısıyla yazdığı Türkiye ve İran’daki mal varlığı ile Türkiye’de paralarının bulunduğu...