19 / 04 / 2024

Rıdvan Akgün kimdir

Rıdvan Akgün kimdir

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı'' diye konuştu.

Rıdvan Akgün: Sadece TL ile konut satılmalı!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, inşaat ve emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Akgün, gayrimenkul satışının sadece TL üzerinden yapılması gerektiğini söyledi.

Konutta yeni bir düzenlemeye gidilmeli!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, inşaat sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Akgün, ''Konutta yeni bir düzenlemeye gidilmeli” diye konuştu.

Risk almayın yeni konut alın!

İZEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, konut satın almak ya da kiralamak isteyen vatandaşları uyardı. Akgün, vatandaşların yeni konut almaları gerektiğini ifade etti.

Rıdvan Akgün: Konutta balon yok!

İzmir Emlak Kulübü Başkanı ve aynı zamanda RA Grup Gayrimenkul ve İnşaat Genel Müdürü Rıdvan Akgün, inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, konut sektöründe balon olmadığını söyledi.

Emlak sektörü altın çağını seneye yaşayacak!

İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, emlak piyasasında referandum sonrası beklentilerinin gerçekleştiğini açıkladı. Bu beklentiler kapsamında emlak sektörü altın çağını seneye yaşayacak.

Rıdvan Akgün: Dükkana değil, konuta yatırım yapın!

Kentsel dönüşüm projeleriyle nedeniyle İzmir'de kira fiyatlarının arttığını dile getiren İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, "Yatırımcıların piyasada boş duran dükkanlara değil, konuta yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz" dedi

İnternetten konut alan-satan dikkat!

İzmir Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, internet üzerinden konut alım satımı yapan kişilere önerilerde bulundu. Akgün, korsan emlakçıya dikkat edilmesi konusunda uyardı.

İzmir'de inşaat sektörü kazanıyor!

İzmir Türkiye'nin her yerinden göç alıyor, son dönemde yapılan yatırımlarla birlikte İstanbullu yatırımcı ve vatandaşın ilgisi kente kayıyor.

Rıdvan Akgün: İkinci el gayrimenkuller değerlenmeye başladı!

İzmir Emlak Kulübü Derneği (İZEMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, ikinci el gayrimenkullerin de değerlenmeye başladığını dile getirdi. Akgün, kentsel dönüşümden dolayı arsa fiyatlarında da artış olduğunu belirtti.

Rıdvan Akgün: İzmir'de 300 bin korsan emlakçı var!

İzmir Emlakçılar ve Emlak Müşavirleri Derneği, İzmir’deki korsan emlakçı sayısının artması ve bununla ilgili herhangi bir denetim ve yaptırım yapılmaması ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Konut satışlarındaki düşüş kira bedellerini yükseltti!

Son iki yıldır konut satışlarında düşüşe dikkat çeken İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün konut alanların olmadığı sürece kira fiyatlarında artışların devam edeceğini belirtti. 

Uzmanı uyardı! Eğer vatandaşlar bunu yapmazsa kiralar artmaya devam edecek!

Konut fiyatları ve kiralardaki artış hız kesmeden devam ederken, İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün konu ile ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. İşte Rıdvan Akgün'ün o açıklaması...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kiralar arttı, bir evi ancak iki üç kişi kiralayabiliyor!

Konut satışlarındaki durağanlık emlak piyasasını derinden etkiliyor. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, sektörün 2024 yılının ikinci çeyreğinde hareketleneceğini söylüyor. Fahiş kiralara da değinen Akgün, bir evin kirasını ancak iki üç kişinin ödeyebildiğini kaydediyor. 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Kiracıları üzecek haber: Eylül ayında yüzde 30 zam kapıda!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev kiralarının eylül ayında yüzde 30 daha artacağını belirtti. Ayrıca Akgün ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini söyledi. İşte detaylar...

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Kiracılar dikkat! Bu yöntemle dolandırılabilirsiniz

İzmir'de son günlerde konut satış ve kiralamalarında yaşanan dolandırıcılık olaylarının ardından İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, dikkatli olunması konusunda uyardı.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bulut, Mustafa Bulur ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Rıdvan Akgün kimdir Haberi

Rıdvan Akgün kimdir

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, konut sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili konuşan Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı. Bilinmelidir ki her arsa bilen gerçek alıcı değildir. İnşaat şirketleri ketenpereye gelmesin” diye konuştu.

Kamuoyu yanıtıldı

İlk Ses Gazetesi'nde yer alan habere göre, Emlak Kulübü Başkanı olarak gayrimenkul satın almak isteyen yabancı şirketlerle doğrudan temas halinde olduklarını anlatan Akgün, “Özellikle de İranlı gruplarla bir arada olan, çalışma yapan bir firmayız. Kim, ne kadar, nasıl şekilde, kimden konut aldı, proje üretti, pazarlama yaptı biliriz. Ancak son günlerde yayılan talihsiz, asparagas ve yalan bir açıklamaya denk geldik, tüm bildiklerimiz başka bir boyutta duyurulmaya başlandı. Bu İzmir Emlak Komisyoncuları Başkanı Mesut...