19 / 04 / 2024

Rixos otel hedefleri

Rixos otel hedefleri

Başta Türkiye olmak üzere, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da 30 oteli ile hizmet veren lüks otel zinciri markası Rixos Hotels, zincirine 2020’ye kadar 30 yeni halka daha ekleyecek.

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Accor Grubu otel sayısını 100'e çıkaracak!

Rixos, Accor Grubu ile birlikte ülke sayısını 30’a, otel sayısını da 100’e çıkarmayı planlıyor. Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 2025 yılı cirolarına ilişkin, “Bugün 500 milyondaysak o gün 2,5-3 milyar dolarlık bir ciroyu konuşuruz” dedi.

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

14 yerli turizmciden 28 yeni otel projesi!

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmedi. Dedeman'dan Rixos'a Aksoy'dan Limak'a, NG'den Elite World Hotels'e kadar 14 yerli turizm grubu ise yatırımlarına devam edecek. 28 otel, planlama ve yatırım aşamasında.

Rixos oteline Avrupa'dan 3 ödül!

Avrupa'nın önde gelen otel derecelendirme kuruluşlarından Holiday Check, 2016 listesinde 3 Rixos oteline ilk 10'da yer verdi.

İnşaat mühendisliğine ilgi artıyor!

Selçuk Üniversitesi İnşaat Topluluğu (SÜİT) ve Genç- İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) ekibi ortaklığı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen tanışma yemeği bu yıl Rixos Otel'de gerçekleştirildi.

Dreams of Phaselis otel projesi için izin çıkmadı!

Antalya'da Rixos Oteller Grubu'nun en özgün halkası olarak Beydağları Olimpos Milli Parkı içinde projelendirilen 'Dreams of Phaselis' otel projesi, tamamen rafa kalktı...

Fettah Tamince, Haliç'e 3 otel, 2 yat limanı yapacak!

Haliç'in tarihi tersaneler bölgesini devletten kiralayan Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince, bölgeye yapacağı üç otel, iki yat limanı ve iskeleler için ÇED raporu başvurusunda bulundu

Rixos’tan Küba’ya 5 yıldızlı otel!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, "2020 hedefimiz yedi kıtada 60 otel, 20 bin oda, 44 bin yatak, 20 bin çalışan ve 2 milyon misafir ağırlamak. Şartları zorluyoruz. Küba'da 880 odalı otel için anlaşma yapmak üzereyiz" dedi.

Rixos Küba ve Maldivler'de otel açacak!

Rixos, yeni kıtalar ve yeni ülkelerde otel açmak için düğmeye bastı. Otel zincirinin ilk durağı Küba ve Maldivler olurken, Amerika, İran, Meksika, Malezya, Vietnam gibi ülkeler de radarında

Rixos Hotel 2020'ye kadar 30 otel daha açacak!

Başta Türkiye olmak üzere, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da 30 oteli ile hizmet veren lüks otel zinciri markası Rixos Hotels, zincirine 2020’ye kadar 30 yeni halka daha ekleyecek.

Rixos otel hedefleri Haberi

Rixos otel hedefleri

BAE, Körfez ülkeleri, Karayipler ve Uzak Doğu’da yeni oteller açacaklarını anlatan Rixos Hotels Grubu CEO’su Buğra Berberoğlu, alanlarında liderliğe yürüyeceklerini söyledi. Rixox Hotels’in yeni dönem hedefleri ile ilgili Rixos Premium Göcek’te gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Buğra Berberoğlu, dünya turizmini olumlu ve olumsuz gelişmelerin yaşandığı coğrafyalar olmak üzere ikiye ayırdı. Tunus’ta yaşanan terör saldırısı, Çin ve Doğu Türkistan areasında yaşanan sorun, Mısır ve Yunanistan’da yaşanan gelişmelerin dünya turizmini olumsuz etkilediğini kaydenden Berberoğlu, olumlu gelişmeler arasında ise İran, Küba, Meksika ve ABD’da artan talebi gösterdi. Bu alanda Türkiye’nin 2023 hedeflerine de değinen Berberoğlu, yılda 35 milyon misafir ile 6’ncı sırada yer alan Türkiye’nin 2023’te 50 milyon turist, 50 milyar dolar gelir ile gelir düzeyi açısından dünyada ilk sırada olma hedefi olduğunu...