26 / 04 / 2024

Rıza Sarraf köşk keşif

Rıza Sarraf köşk keşif

Rıza Sarraf'ın, Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle görülen dava kapsamında, söz konusu taşınmazda keşif yapıldı.

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi! Hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın!

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi geldi. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri, hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

Rıza Bey Apartmanı davasında bir sanık tahliye edildi!

İzmir'de 30 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nın davasında bir sanık tahliye edildi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na yönelik hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye gönderildi.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın fenni mesulü için tutuklama kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020’de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili devam eden soruşturma dahilinde  binanın mimari proje müellifi ve fenni mesulü olan A.S.B tutuklandı. 

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı için yeni iddia!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’yla ilgili yeni tartışmalar yaşanıyor. Apartmanın deprem tespit tutanağında zemin etüdü yapılmasının söylendiği ileri sürüldü. 

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

İzmir Bayraklı'da yıkılan Rıza Bey Apartmanı için 'sulak zemine inşa edildi' iddiası!

Türkiye'yi yasa boğan 6.6 büyüklüğündeki İzmir Seferihisar depreminde birçok bina yıkıldı. Bu binalardan biri de 5 kişinin cansız bedenine ulaşılan 8 katlı Rıza Bey Apartmanı'ydı. Apartmanın sulak bostana inşa edildiği ileri sürüldü.

Rıza Sarraf'ın yalı davası ertelendi!

Kanlıca'daki yalısında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddia edilen Rıza Sarraf'ın 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi...

Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapıldı!

Rıza Sarraf'ın, Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle görülen dava kapsamında, söz konusu taşınmazda keşif yapıldı.

Rıza Sarraf köşk keşif Haberi

Rıza Sarraf köşk keşif

Rıza Sarraf'ın, Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen köşkte izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle yargılandığı dava kapsamında, söz konusu taşınmazda mahkeme tarafından keşif gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Anadolu 9. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi ve bilirkişi heyeti polis eşliğinde Rıza Sarraf'ın Üsküdar Kandilli Mahallesi Hanımoğlu Yokuşu Sokak'ta yer alan köşküne geldi.

Köşkün kapısı anahtarla açılırken, etrafı demir levhalar ve inşaat brandası ile kapalı olan köşke basın mensupları yaklaştırılmadı. 

Mahkeme hakimi ve bilirkişi heyeti, köşkün bahçesi ile içinde keşif gerçekleştirdi.

Yaklaşık 45 dakika boyınca süren keşfin ardından, mahkeme hakimi, polisler ve bilirkişiler köşkten ayrıldı.

- Sarraf'ın eşinden köşkün anahtarı istenmişti

Anadolu 9. Asliye Ceza Mahkemesi, davanın 19 Mart'ta görülen celsesinde, suça konu taşınmazda bilirkişi eşliğinde keşif yapılmasına karar vermişti.

Sanık Rıza Sarraf'ın eşine...