16 / 04 / 2024

Rize Ardeşen kentsel dönüşüm projeleri

Rize Ardeşen kentsel dönüşüm projeleri

Ardeşen Belediyesi Fatih mahallesinde bulunan balıkhanelerin yıkımına start verdi. Hakan Gültekin: "Ardeşen'de, kentsel dönüşümde bu kapsamda ilk kez böyle bir yıkımın gerçekleşiyor olması memnuniyet vericidir." dedi.

TBMM’den geçen kentsel dönüşüm düzenlemesi ne içeriyor?

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Ak Parti tarafından hazırlanan Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.

O ilde 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla iş yeri ve arsa satılıyor! İhale günü açıklandı! 

Rize Ardeşen Belediye Başkanlığı, Rize ili, Ardeşen ilçesi, Cumhuriyet ve Merkez mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 9 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı o ilde 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Ardeşen'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 367 konutun yapımı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 367 konut ve 35 işyerinin yapımı bitme aşamasına geldi. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde tahliye gerginliği!

Ankara'nın Mamak ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde tahliye süreci başladı.  Güney Kore gazisi olan 92 yaşındaki Veli Atasoy evden çıkmak istemiyor. 

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Seyrani'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımı devam ediyor. Bölgeye modern binalar inşa ediliyor. 

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

Rize Ardeşen kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Rize Ardeşen kentsel dönüşüm projeleri

Ardeşen Belediyesi Fatih mahallesinde bulunan balıkhanelerin yıkımına start verdi. 

Rize'nin Ardeşen İlçesi Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'ne yaptığı açıklamada; "Ardeşen Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk kez böyle bir uygulamaya giderek belediyenin hedeflediği Mega Projeler için önemli bir adımı da atmış olduk. 


Ardeşen Belediyesi'nin gerçekleştirmiş olduğu bu yıkımla cami, terminal, park, Dolana Deresi köprü geg'şi ve bağlantı yolu gibi birçok projenin hayata geçirilmesinde de önemli bir sacayağı oluşturacaktır. Ardeşen'de, kentsel dönüşümde bu kapsamda ilk kez böyle bir yıkımın gerçekleşiyor olması memnuniyet vericidir. 


Engelliler Derneği ve Atmacacılar Derneği gibi bazı STK'nın da yer aldığı Balıkçılar Barınağı mevkiinin hiçbir olumsuzluk yaşanmadan, muhataplar arasında tam bir mutabakat ve suhuletle gerçekleştirilmiş olması ayrıca memnuniyet vericidir. Bu manda özveride bulunan tüm esnaf...