26 / 04 / 2024

Rize belediyesi teleferik ihalesi

Rize belediyesi teleferik ihalesi

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Bayraklı Şehir Hastanesi'ne teleferik inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da inşa edilen şehir hastanesine iki buçuk kilometrelik teleferik inşa edecek.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Rize’de kentsel dönüşüm 30 Ocak'ta başlayacak!

Rize Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile kentsel dönüşüm için gerekli girişimleri başlattıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Rahmi Metin, “Yıkım işlemlerine 30 Ocak’ta başlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmit’e teleferik müjdesi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Rize Güneysu Millet Bahçesi için kamulaştırma kararı!

Rize'de yer alan bazı taşınmazlar için Güneysu Belediyesi Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Hatay teleferik projesinde çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, teleferik projesindeki çalışmaları hızlandırdı.

Ayder’e teleferik hattı yapılacak!

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yerli-yabancı binlerce turisti ağırlayan Ayder Yaylası’nın da yer aldığı Kaçkar Dağları Milli Parkı’na 37 kilometrelik teleferik hattıyla kayak tesisi yapılacak. 

Rize belediyesi teleferik ihalesi Haberi

Rize belediyesi teleferik ihalesi

Rize Belediye Başkanlığı tarafından teleferik tesisi ev ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale edilecek. İhale 26 Temmuz'da yapılacak.

TELEFERİK TESİSİ İLE TİCARİ VE TURİSTİK (OTEL ALANLI) TESİSLERİN YAPIMI VE 30 YIL SÜREYLE İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Rize Belediye Başkanlığından:

1 - Ekrem Orhon Mahallesi (Mesut Yılmaz Parkı) Sahil Dolgu Alanı İle Paşakuyu Mahallesi (Şahin Tepesi) Kent Parkı arası 45+1 kişilik Kabinli Teleferik Tesisi ile Ticari ve Turistik (Otel Alanlı) Tesislerin Yapımı şartıyla, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35-a maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale yapılıp, 30 yıl süreyle işletme (İntifa) hakkının verilmesi ve muhammen bedel olarak Teleferik ile Ticari ve Turistlik (Otel Alanlı) tesislerin yıllık sabit kira bedelleri ayrı ayrı 100.000,00-TL olmak kaydıyla,...