26 / 04 / 2024

rize bina kamulaştırma

rize bina kamulaştırma

Rize'de yapımı devam eden bulvar projesi kapsamında 'acele kamulaştırma' ile binaları için yıkım kararı verilenler, kamulaştırma bedellerinin düşük olduğunu dile getirerek kendilerine yardımcı olunmasını talebinde bulundu. 

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

İkizdere için acele kamulaştırma kararı!

Rize’de İyidere Lojistik Limanı İnşaatı’nda kullanılması amacıyla İşkencedere Vadisi’nde yapılmak istenen taş ocağına karşı yöre halkının mücadelesi sürüyor. Kalkandere Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından bölgenin kamulaştırma kararı yayınlandı.

Rize'de kamulaştırma işlemleri meclis gündeminde!

Rize ilinde Pazar caddesi bağlantı yolu projesi kapsamında yapılan kamulaştırma işlemleri meclis gündemine taşındı. Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Rize Çamlıhemşin için kamulaştırma kararı!

Rize ili, Çamlıhemşin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çamlıhemşin Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize için acele kamulaştırma kararı!

Rize ili Güneysu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Güneysu için acele kamulaştırma kararı!

Rize İli Güneysu İlçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Hemşin için acele kamulaştırma kararı!

Rize ili Hemşin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Çayeli için acele kamulaştırma kararı!

Rize ili Çayeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31150  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Rize ili Merkez İlçesi, Çarşı ve Piriçelebi mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize için acele kamulaştırma kararı!

Rize ili Çayeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize'de acele kamulaştırma kararı!

Rize ili Hemşin ilçesi, Ortaköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Rize Güneysu Millet Bahçesi için kamulaştırma kararı!

Rize'de yer alan bazı taşınmazlar için Güneysu Belediyesi Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

rize bina kamulaştırma Haberi

rize bina kamulaştırma

Rize’nin merkeze bağlı Atmeydanı Mahallesi’nde yapımı devam eden bulvar projesi için bazı binaların ‘acele kamulaştırma’ kararı ile kaldırılmasına karar verildi. Sözcü'de yer alan habere göre; binalarına düşük kamulaştırma bedeli verildiğini iddia eden bölge halkından bazı vatandaşlar, yardım talebinde bulundu.

Pazar Sokak üzerinde yer alan 24 haneli Gazi Apartmanı’nda yaşayan Cemal Erdem, 640 metrekare alandaki binanın yol için 19,77 metrekaresinin gerektiğini ve bu sebeple binanın kamulaştırıldığını belirri.

YARDIMCI OLSUNLAR

Erdem, “Bize daire başı 100 ile 140 bin lira arasında ödeme yaptılar. Bu fiyatlara nasıl alacağız. Bize yardımcı olsunlar” diye konuştu.

İlyas Kart da, “Bize verdikleri para ile biz nasıl bir daire alalım. 110 bin lira veriyorlar” dedi. 

Şafak Küçükoğlu (68) ise “Nereye gidip sığınalım. Ben hastayım nereye gideyim?” şeklinde konuştu.

RAYİÇ BEDELLER ESAS

Rize’de bulvar projesi için...