16 / 04 / 2024

Rize Merkez açık arttırma ilanları

Rize Merkez açık arttırma ilanları

Rize İli Merkez İlçesinde yer alan 1.346,94 metrekare yüzölçümüne sahip çay bahçesi 19 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:10 arasında yapılacak.

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor! Yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor. Peki VSancaktepe Merkez projesinde hangi konut tipleri yer alacak? İşte detaylar...

TOKİ Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu! Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu. Peki Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte Rize TOKİ projesi kura çekimi ile ilgili detaylar...

Cari açık 2012’den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı!

Merkez Bankası verilerine göre aylık cari açık nisanda geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 112,4 artarak 5 milyar 404 milyon dolar oldu. Yıllık cari açık da 57 milyar 806 milyon dolara yükseldi.

Merkez Bankası: Cari açık nisanda 5,4 milyar dolar!

Merkez Bankası (TCMB) verileri kapsamında Nisan ayında cari işlemler hesabında açık, 5 milyar 404 milyon dolar oldu.

Hazineye deprem darbesi! Şubat ayında rekor açık geldi

Kahramanmaraş merkez üssüne sahip yaşanan depremlerden sonra Hazine nakit dengesi, depremin etkili olduğu şubat ayında 171,5 milyar TL'lik rekor ile açık verdi.

Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, liralaşma stratejisinin dijital ekonomi yol haritasının önemli bir bileşeni olan ödemeler alanı Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı. İşte Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemi ile ilgili merak edilen detaylar...

Merkez Bankası'nın uluslararası yatırım pozisyonunun verdiği inanılmaz açık ortaya çıktı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerin farkı olarak tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP) mayıs sonunda 226,1 milyar dolar açık verdi.

Merkez Bankası uluslararası yatırım pozisyonunda dev açık

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye’nin yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerinin farkı olarak tanımlanan “net uluslararası yatırım pozisyonu”, nisan sonunda 236,8 milyar dolar açık verdi.

Cari denge ağustosta 4.6 milyar dolar açık verdi!

Merkez Bankası tarafından açıklanan ödemeler dengesi istatistiklerine göre, cari denge ağustos ayında 4 milyar 631 milyon dolar açık verdi. Beklenti cari dengenin 4.6 milyar dolar seviyesinde açık vereceği yönündeydi.

TCMB Açık Piyasa İşlemleri çerçevesinde tanınan limitleri sıfırladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) likidite konusunda bir adım daha atarak piyasa yapıcı bankalara Açık Piyasa İşlemleri için tanınan limitleri sıfırladı.

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

Batman Açık Hava Outlet AVM geliyor! 

Batman Açık Hava Outlet AVM projesinde, 5 yıldızlı otel, 60 dükkanlı AVM ve 4 salonlu kongre merkezi yer alacak. Batman Açık Hava Outlet AVM, Batman Merkez'de hayata geçiriliyor...

The LifeCo, BAE'de yeni merkez açacak!

Bodrum ve Antalya tesislerinden sonra iki yıl önce 3 milyon dolarlık yatırımla Phuket/Thailand'da bir merkez açan The LifeCo, global bir marka olmayı hedefliyor. Şirket, 2020’de ilk etapta BAE'de yeni bir merkez açacak.

Rize Merkez açık arttırma ilanları Haberi

Rize Merkez açık arttırma ilanları

Rize İli Merkez İlçesinde yer alan 1.346,94 metrekare yüzölçümüne sahip çay bahçesi 2 milyon 213 bin 976 TL bedelle satılıyor. Satışı açık arttırma usulüyle yapılacak olan çay bahçesi şehir merkezine 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


1 zemin 1 normal kattan meydana gelen çay bahçesinin ilk satışı 19 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:10 arasında Rize Satış Memurluğu tarafından yapılacak.


İhale İlanı


T.C RİZE SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞUNDAN İCRA İFLAS KANUNUN 133.MADDESİNE GÖRE GAYRİMENKUL AÇIK ARTTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Rize İli Merkez İlçesinde yer alan 1.346,94 metrekare yüzölçümüne sahip çay bahçesi 2.213.976 TL bedelle satılacaktır.


Kıymeti: 2.213.976 TL


Yüzölçümü: 1.346,94 metrekare


Satış yeri: Rize Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu


1- Satışın 19.09.2014 günü Rize Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu'nda...