18 / 04 / 2024

Rize Sahil Külliye projesi dolgu çalışmaları

Rize Sahil Külliye projesi dolgu çalışmaları

Mavi Şehir olarak bahsedilen Sahil Külliye projesinin dolgu çalışmalarına başlandı. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap "Yaklaşık 5 bin metre karelik bir alanın dolgusu gerçekleştikten sonra camii inşaatımıza başlanacaktır" dedi.

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Külliye’de kritik ekonomi zirvesi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün gerçekleştirilecek.

Tüm detaylar akşam saatlerinde belli olacak! Ucuz konut, kredi borçları ve fahiş fiyatlar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Külliye'de bir araya gelecek. Kabine'nin ana gündeminde takibe düşen kredi ve kredi kartı borçları olması beklenirken, bu konuların çözümüne yönelik 3 formül var.

KKTC'den Kapalı Maraş çıkışı: 3 yılın ardından yeni bir ilk

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1974 yılından bu yana kapalı olan Maraş'ın yeniden yerleşime açılmasının gündeme geldiği bugünlerde KKTC'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Maraş'ın Demokrasi Caddesi ile sahil kısmının bir bölümü 8 Ekim 2020'de açılmıştı.

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Kiralık yazlık fiyatları dudak uçuklattı!

Kovid-19 salgını ve tam kapanma kararı yazlık bölgelere göçü artırdı. Çeşme’den Fethiye’ye kadar olan sahil kısımlarında kiralık yazlık talebi de katlandı. Sezonluk yazlık fiyatları 750 bin TL'ye kadar ulaştı...

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Sakarya'da eğitim külliyesi inşa ediliyor!

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, külliye inşaatında incelemelerde bulundu. 

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

Rize Sahil Külliye projesi dolgu çalışmaları Haberi

Rize Sahil Külliye projesi dolgu çalışmaları

Sahil Külliye projesinin dolgu çalışmalarına başlandı. Mavi Şehir olarak bahsedilen proje, sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde adım atan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın seçim sürecinde bahsetmiş olduğu 10 numara projeler içerisinde en başta gelen olarak biliniyor. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap "Yaklaşık 5 bin metre karelik bir alanın dolgusu gerçekleştikten sonra camii inşaatımıza başlanacaktır. Camii inşaatımızla birlikte mevcut dolgu alanının şehre bakan kısmında Külliye olarak adlandırdığımız alan yapılacak"...