27 / 04 / 2024

Roman Abramoviçin evleri

Roman Abramoviçin evleri

Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Rus oligark Roman Abramoviç’in New York’taki emlak oyunu, Binalar Müdürlüğü ve Anıtları Koruma Komisyonu’na takılarak olumsuz yanıt aldı.

Rus oligark Abramoviç, Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladı!

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç'in, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolar bedelle satın alınan yalıyı yaklaşık 50 bin dolara kiraladığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Çakır tarafından kuruldu.

Roman Abramoviç, İstanbul'da arazi yatırımı için düğmeye bastı! 5 arazi bakıyor! 

Dünyanın en çok konuştuğu Rus milyarderlerden biri olan Roman Abramoviç'in İstanbul'daki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdığı konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Rus milyarder iş adamı Roman Abromoviç, Ukrayna savaşı yüzünden zor günler geçiriyor! Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkın özel jeti AB'nin yaptırımları öncesi İstanbul'daydı.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Roman Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı!

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldı...

Tahir Çelik: AVM'ler açılışa hazır!

Alışveriş Merkezi Yöneticileri Derneği (AVM-DER) Başkanı Tahir Çelik, AVM’lerde bulunan koronavirüs önlemlerinin güçlü ve en üst seviyede olduğunu, ziyaretçiler için evleri kadar güvenli bir ortam hazırladıklarından bahsetti.

Roman Abramoviç Londra'da 192.6 milyon liraya rezidans aldı!

Rus milyarder Roman Abramoviç Londra'da bir rezidans dairesine 192.6 milyon lira ödedi. 10 araçlık park yerini ise ayrıca satın aldı.

Milyonerler Adası, Roman Abramoviç'in yatırımıyla değerlendi!

Bir diğer adı "Milyoner Adası" olan Saint-Barthelemy Adası, Roman Abramoviç'in yatırımıyla değerlendi. Abramoviç, 2009 yılında adadan 70 dönüm araziyi satın aldı. 

Doğu Kudüs’te Filistinliler'in evleri tahliye ediliyor!

Doğu Kudüs’ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde Filistinli bir ailenin evi, Yahudi yerleşimcilere verilmek için boşaltıldı. İsrailli sol eğilimli insan hakları kuruluşu Barış Şimdi Hareketi tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Dasha Zhukova 1 milyar euroluk gayrimenkulün sahibi oldu!

Milyarder Rus iş adamı Roman Abramoviç ve Dasha Zhukova'nın 10 yıllık evliliği sonlandı. Zhukova, boşanma sonrasında İngiltere’de bulunan iki daire, iki villanın ve Fransa’daki La Croe Şatosu'nun sahibi oldu.

Aydın'daki dönüşümde 803 bina yıkıldı!

Aydın'da geçen yıl kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 803 binada, risk tespiti yapıldı. Riskli olduğu belirlenen 754 bina, yıkıldı. Dönüşüm için evleri yıkılan bin 130 aileye, şimdiye kadar toplam 10.8 milyon TL kira yardımı verildi.

Roman Abramoviç'ten Kıbrıs'a 30 milyon dolarlık Chelsey Village!

Milyarder Rus işadamı Abramoviç, Kıbrıs'ta 2 yıl içinde 30 milyon dolarlık villayı sessiz sedasız dikti. Zenginler villa için kuyruğa girdi.

Roman Abramoviçin evleri Haberi

Roman Abramoviçin evleri

Abramoviç’in geri çevrilen “yenileme” projesi ve öne sürdüğü argüman, Reza Zarrab’ın Boğaziçi’ndeki yalısında yaptıklarının ve yaptığı tarih katliamı savunmasının yanında devede kulak kalıyor.


KOMİSYON ‘DUR’ DEDİ


Abramoviç, geçen ay 78 milyon dolar ödeyerek, New York’ta Central Park’ın doğu tarafındaki bitişik 3 binayı satın aldı. İngiliz Kraliçesi Anne dönemi tarzında 1887-1889 yıllarında inşa edilen binaların birleştirilerek dev bir malikaneye dönüştürülmesi için Mimar Stephen Wang ve koruma uzmanı Ronda Wist görevlendirildi. 75’inci Sokak üzerindeki 11, 13 ve 15 numaralı binaların restorasyon ve yenileme projesi New York Belediyesi’ne sunuldu. 1923 yılında “neo-Federal” tarzında yapılan 11 numaralı binanın, 1897’de tasarlanan haline dönüştürülmesi önerildi.


Fakat, New York yönetiminin Binalar Müdürlüğü bu uygulamaya izin vermedi. ABD basınındaki haberlere göre, Anıtları Koruma Komisyonu ise projenin baştan sona yeniden düzenlenmesini...