20 / 04 / 2024

romanya tramvay ihalesi

romanya tramvay ihalesi

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi TBMM'de!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi?

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi birkaç ay önce iptal edildi. Ulaştırma Bakanlığı ihalenin tasfiyesine ilişkin açıklama yaptı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi? İşte detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

Talas Anayurt Tramvay Hattı projesi ihalesi 30 Aralık'ta! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı ihalesinin 30 Aralık'ta yapılacağını açıkladı.

Çiğli Tramvayı ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çiğli Tramvayı yapım ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi.

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Durmazlar Holding, Bükreş'te tramvay ihalesini kazandı!

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan 180 milyon avro değerindeki tramvay ihalesini 99,61 puanla 15 Mart 2019'da teklif veren Durmazlar Holding kazandı...

İstanbul tramvay hatları yenileme ihalesi iptal edildi!

İstanbul’da Bağcılar-Kabataş ve Habipler-Topkapı tramvay hatlarında meydana gelen yıpranma sebebiyle yapılacak olan yenileme çalışmaları için açılan ihale iptal edildi.

romanya tramvay ihalesi Haberi

romanya tramvay ihalesi

Türk firmalar Durmazlar ve Bozankaya'nın katıldığı tramvay tedarik ihalesinin kazananı Ukraynalı Tatra-Yug şirketi oldu.

Türk şirketleri, son dönemde Doğu Avrupa'da tramvay tedarikinde dikkat çeken ülkeler arasında yer alıyor. Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre; bu ülkelerden en fazla öne çıkanı Romanya oldu. Başkent Bükreş dahil bir çok şehirde ihaleye katılan ve kazanan Türk şirketleri genelde birbirleriyle yarışa giriyor. Bu ihalelerden biri de Romanya'nın Craiova şehrinde yapılan 17 araçlık projeydi. Fakat bu kez ihalede Türk şirketler birbirlerine rakip olurken, ihaleyi Ukraynalı Tatra-Yug şirketi aldı. Son dönemde Mısır dahil Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da aldığı ihalelerle öne çıkan tramvay üreticisi Tatra-Yug, Craiova kentinin ihtiyacı olan 25 metrelik tramvay araçlarını yapacak. Her biri 1,7 milyon olan araçların toplam maliyeti ise 29 milyon euro olarak belirlendi.

BÜKREŞ...