04 / 05 / 2024

Rönesans Sayfiye Yeni evinizin 6 taksiti bizden

Rönesans Sayfiye Yeni evinizin 6 taksiti bizden

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması öngörülen Kartal Rönesans Sayfiye 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksiti bizden" sloganı ile tanıtılıyor.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni ödül!

Rönesans Holding tarafından Moskova'nın iş ve yaşam merkezini bir araya getiren Moscow City'de hayata geçirilen Neva Towers, CRE All-Russia Awards 2020’den iki ödülle birden döndü.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Rönesans Holding'ten koronavirüsle mücadeleye destek için 8 milyon lira bağış!

Rönesans Holding, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye destek olmak amacıyla Ankara Valiliği'ne 8 milyon TL'lik bağışta bulundu.

Rönesans Holding petrokimya üreticisi olmaya hazırlanıyor!

Dünyada birçok stratejik müteahhitlik projelerini hayata geçiren Rönesans Holding, yeni bir sektöre geçiş yapıyor. Rönesans, müteahhitlik, gayrimenkul, sağlık ve enerji sektörlerinde bulunan yatırımcı kimliğine petrokimya üreticisi olmayı planlanıyor.

Rönesans’ın sosyal sorumluluk programı Pusula’da gençler mesaiye başladı!

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından, İŞKUR iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Pusula’ programı yeni mezun gençlerin iş kültürünü benimseyip çalışma hayatına hazırlanmalarına destek sağlıyor.

Rönesans Holding'ten Türkmenistan'a yeni yatırım!

Rönesans Holding'in de içinde yer aldığı konsorsiyum Türkmenistan'da fosfor gübresi üretmek üzere kurulacak tesis için imzaları attı. 

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Rönesans 1.2 milyar Euro'luk yatırıma devam ediyor!

Halen 8 alışveriş merkezi bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, inşaatı devam eden ve temeli yeni atılacak 6 proje için 1.2 milyar Euro’luk yatırımı yönetiyor. Genel Müdür Haşan Şimşek, “Anadolu’da hem ihtiyaç hem fırsat var” dedi.

Rönesans Holding, IFC ile Afrika pazarına yöneldi!

Dünyanın önde gelen müteahhitlik gruplarından Rönesans Holding, hisse ortağı IFC’nin desteği ile Afrika pazarına yöneldi. Grup, yeni ortaklığın ardından Ruanda’da bir otoyol projesine hazırlanıyor.

Rönesans Sayfiye Yeni evinizin 6 taksiti bizden Haberi

Rönesans Sayfiye Yeni evinizin 6 taksiti bizden

Rönesans Gayrimenkul tarafından inşa edilen Rönesans Sayfiye Evleri 276 adet daireden meydana geliyor. Projede banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Rönesans Sayfiye Kartal'da 1 oda 1 salon, 1, 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksiti bizden" sloganıyla yükseliyor.


İstanbul'un Kartal ilçesinde yer alan Rönesans Sayfiye'de Garanti Bankası'ndan 120 ay vadeli kredi kullanıldığında, kredi ödemesinin 6 taksiti hediye ediliyor. Proje 14 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Kartal Rönesans Sayfiye'de  çocuk oyun alanları, fitness, sinema salonu, çardaklar, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, sauna, yoga, koşu parkurları pilates odaları, yürüyüş alanları gibi imkanlar mevcut.


Dairelerin alanları...