19 / 04 / 2024

rota Marmaris projesi nerede

rota Marmaris projesi nerede

" Rota Marmaris Projesi " start aldı. Proje Koordinatörü Eylem Miray Apak, ziyaretçilerin proje kapsamında gastronomi turları ile Marmaris Bal Evi ve Datça'ya götürüleceğini söyledi.

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

TOKİ Marmaris projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu mahalleye 79 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Marmaris projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Marmaris TOKİ projesinde 79 konut yer alacak.

TOKİ'den Marmaris'e 79 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Marmaris 2023 projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Marmaris projesi ile ilgili detaylar...

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 

Villa Rota Didim projesinde satışlar başladı. Projede toplam 42 adet villa bulunuyor. Peki Villa Rota Didim'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Villa Rota Didim projesi ile ilgili merak edilenler...

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort'un değeri belli oldu!

Kızılbük GYO tarafından Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Marmaris İçmeler'de konumlanan projenin değeri dudak uçuklattı...

Rota Aydınoğlu ne zaman teslim?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Rota Aydınoğlu projesi sahil yoluna 2 dakika mesafede yer alıyor. Peki Rota Aydınoğlu ne zaman teslim edilecek?

Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu fiyat!

Aydınoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Rota Aydınoğlu Küçükyalı projesi 2019 yılı Ağustos ayına teslim edilmeye hazırlanıyor. Maltepe Rota Aydınoğlu fiyat listesi 230 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

rota Marmaris projesi nerede Haberi

rota Marmaris projesi nerede

Marmaris Ticaret Odası tarafından oluşturulan "Rota Marmaris Projesi" start aldı. Marmaris'in alternatif turizm alanlarının tanıtımında yenilikçi uygulamalar ile yöreye özgü tatlarının denenmesini sağlayan bir gastronomi turunu içeren "Rota Marmaris" 2015 yılı Haziran ayında tamamlanacak. 

Proje kapsamında gastronomi turlarının başladığını belirten Proje Koordinatörü Eylem Miray Apak, Marmaris Bal Evi ve Datça'ya turlar düzenlenerek yerli ve yabancı ziyaretçilere gezi imkanı sunduklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde markalaşma ve marka bilinci oluşturma seminerlerine de başlanacağını belirten Apak, böylece yerli halka ve üyelere Marmaris'in alternatif turizm alanlarının markalaşma başlığı altında yeniden anlatüacağını bildirdi. 


Apak, "Rotanı Keşfet "sloganını kullanan proje kapsamında hedef kitlelerini tatillerini Marmaris'te yapmaları için harekete geçirecek tanıtım ve bügüendirme stratejüeri belirlediklerini ifade ederek," Yerel halk ve ziyaretçüerin faydalanabilecekleri altyapı kurmayı öngördük" dedi. 

222 bin TL bütçeli...