24 / 04 / 2024

Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmoud Daher ve Saleh Almghrbı ortaklığında kuruldu.

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Baş Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Baş  tarafından kuruldu.

Taıba Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taıba Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullkarım Badawıa tarafından kuruldu. 

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmoud Daher ve Saleh Almghrbı ortaklığında kuruldu.

Ba Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ba Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bilal Altun tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Gayrimenkul sektörü Eylül-Ekim gibi canlanacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, inşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe Eylül-Ekim gibi canlanma beklediklerini vurguladı.

Ormanada Evleri ödeme seçenekleri!

Yüzde 10 KDV indirimi yapılan Ormanada Zekeriyaköy projesi Eczacıbaşı Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Ormanada Evleri ödeme seçenekleri..

Ormanada Zekeriyaköy ödeme planı 2017!

İstanbul Zekeriyaköy'de Eczacı başı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ormanada projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Projede villa ve sıra evlere yer verildi...

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Ormanada: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde 3 dakika!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın Zekeriyaköy’de 220 dönüm üzerine kurulan projesi Ormanada, sosyal yaşam olanaklarıyla sakinlerine doğanın içinde konfor ve güveni bir arada sunarken konumu ile ulaşımda benzersiz bir rahatlık sağlıyor.

Ormanada Zekeriyaköy'ün gözde projelerinden!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın 220 dönüm üzerine kurulan projesi Ormanada, Zekeriyaköy'ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor.

Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Mahmoud Daher ve Saleh Almghrbı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle mesken,ev,apartman,isyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek,gayrimenkul danısmanlıgı ve eksperligi yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmakfaaliyetlerinde bulunabilir.Her türlü insaat taahhüt isleri konut,ticarethane,ve isyeri insaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek,baskalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karsılıgı insaat yapmak ,yaptırmak faaliyetlerinde bulunabilir.Sirket yurt içi ve yurtdısında tüm tekstil ürünleri,hırdavat malzemeleri,elektrik ve elektronik malzemeleri,gıda ürünleri, medikal ürünler, hediyelik esya, plastik ürünler, kozmetik ve kimyevi ürünler, her türlü insaat malzemelerinin, bilgisayar.......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi   adres;...