26 / 04 / 2024

rus yatırımcılar marmaris

rus yatırımcılar marmaris

Zülfikar Soyvural, ilçede geçen yıl 6 Rus aileye gayrimenkul sattığını belirtirken, "Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan iki ülke arasındaki gerilim nedeniyle hiçbir Rus ev veya arazisini satışa çıkarmadı. Burada yaşamaktan da memnunlar" dedi.

Rusya ve Ukrayna'daki yatırımcıların yeni adresi Türkiye'deki gayrimenkuller!

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri harekattan sonra Avrupa ülkeleri Rusya'ya karşı yaptırımlar uygulamaya başladı. Yaşanan gelişmelerin ardından Rus yatırımcılar birikimlerini Türkiye’deki gayrimenkule yatırmak için sıraya girdi. İşte ayrıntılar...

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcıları Maraş'a yöneldi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümetinin Kapalı Maraş’ın açılması için çalışmalara başlaması Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcılarını bölgeye yöneltti.

Türkiye yabancı gayrimenkul yatırımcılarının takibinde!

Realty Port, Dubai Cityscape Fuarında yatırımcılarıyla buluştu. Fuarda Türk Gayrimenkul Şirketlerinin yoğunluğu dikkat çekti. Realty Port standı, Birleşik Arap Emirlikleri ve Rus gayrimenkul yatırımcılarının ilgisiyle karşılaştı

Marmaris Bozburun Yarımadası yatırımcıların yeni gözdesi!

Marmaris Bozburun Yarımadası yatırımcıların yeni adresi. Otel, butik otel veya alternatif bir yatırım için herkes bölgeyi inceliyor. Arsaların metrekare fiyatı ise konuma ve imara bağlı olarak 20 TL 'den 1.400 TL'ye kadar çıkıyor.

Rus yatırımcılar Ağaoğlu Maslak 1453'ü ziyaret etti!

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD) üyeleri, yerli ve yabancı, seçkin markalara ev sahipliği yapacak olan Ağaoğlu Maslak 1453’ü gezdi. Rus yatırımcılar Türkiye’de ve Rusya’da ortak yatırım olanaklarını değerlendirecek.

Rus yatırımcılar Maslak 1453 projesini inceledi!

RUSYA inşaat sektörünün önde gelen yatırımcıları dün Ağaoğlu Maslak 1453 projesini inceledi. Projenin satış ofisi ve örnek daireleri gezen heyete Ağaoğlu Maslak 1453 Proje Müdürü Metin Ardalı'dan proje hakkında teknik bilgiler edindi.

Rus gayrimenkul yatırımcılarından Maslak 1453’e ziyaret!

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD) üyeleri, yerli ve yabancı, seçkin markalara ev sahipliği yapacak olan Ağaoğlu Maslak 1453’ü gezdi. Rus yatırımcılar Türkiye’de ve Rusya’da ortak yatırım olanaklarını değerlendirecek.

Rusya’nın en büyük emlak yatırımcılarından ikisi Türk!

Forbes dergisinin Rusça versiyonu tarafından her yıl yapılan “Rusya’nın en büyük emlak yatırımcıları” araştırmasında Enka’nın sahipleri Şarık Tara ve Sinan Tara’nın yanı sıra Rönesans Holding’in patronu Erman Ilıcak, ilk 30 arasında yer aldı.

Demir İnşaat, Emlak 2014'te Rus yatırımcıları ağırlayacak!

Mütekabiliyet Yasası'nın ardından Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden Rusya'ya kadar dünyanın çeşitli coğrafyalarından yabancı yatırımcı alan Türkiye'ye CNR Emlak Fuarı için bir uçak dolusu Rus yatırımcı gelecek...

Demir İnşaat, CNR Emlak Fuarı’nda Rus yatırımcıları ağırlayacak!

Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacağı stantta, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olacak...

CNR Emlak Fuarı'nda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak!

CNR Emlak 2014 Fuarı'nı bu yıl 35 bin yatırımcı ziyaret edecek. Fuar 11-114 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuarda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak. Fuar'da 200'ün üzerinde proje tanıtılacak.

Hakan Kıran: Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar!

Yeni emlak projesiyle ilgili bir toplantı düzenleyen mimar Hakan Kıran, yabancı yatırımcıya konut satışının istenilen seviyeye gelmemesinin birkaç nedeni bulunduğunu belirterek, yabancı yatırımcılar ülkede güven arar dedi...

rus yatırımcılar marmaris Haberi

rus yatırımcılar marmaris

Marmaris'te Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, ilçede geçen yıl 6 Rus aileye gayrimenkul sattığını belirtirken, "Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan iki ülke arasındaki gerilim nedeniyle hiçbir Rus ev veya arazisini satışa çıkarmadı. Burada yaşamaktan da memnunlar" dedi.


Marmaris'in yatırım yapmak isteyen yabancı turistler tarafından her zaman tercih edildiğini ifade eden Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, ilçedeki gayrimenkul alım satımını hiçbir şeyin engelleyemeyeceğini öne sürdü. Antalya'dan bıkan Ruslar'ın Marmaris'e yöneldiğini öne süren Zülfikar Soyvural, şöyle konuştu:

"Marina ve koylardaki yat sahibi yabancı turistlere Marmaris'te yer satıyorum. Marmaris Akdeniz'de en büyük marinalara sahip önemli bir yer. Rus yatçılar hem kendilerine ve hem de akrabalarına buralardan oteller ve evler satın alarak büyük yatırımlar yaptı. Bir yılda 6 Rus aileye gayrimenkul sattım. Rus uçağının düşürülmesiyle...