20 / 04 / 2024

Rusya bakanlık binası

Rusya bakanlık binası

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Bakanlık hizmet binasının kira bedeli TBMM gündeminde!

Bakanlık hizmet binasının kira bedeli meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Bilkent'teki Bakanlık binası mecliste!

Ankara Bilkent'te bulunan Bakanlık binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Bilkent'teki Bakanlık binası meclis gündeminde!

Ankara Bilkent'te bulunan Bakanlık binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığı'na tahsis edildi

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığına tahsis edildi. Binanın bulunduğu bölgenin, "Adalet Kampüsü" olarak düzenlenmesi hedefleniyor...

Keçiören'de 43 muhtarlık binası yenilendi!

Keçiören Belediyesi muhtarlıkları mahallelerin vitrini yapmaya devam ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 2009’dan bu yanan 43 muhtarlık binasını yenilediklerini söyledi.

Anadolu Sigorta Genel Müdürlük Binası sosyal alanlarla büyüyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Tarsus’ta yeni Kaymakamlık binası için çalışmalar başlatıldı!

Tarsus’a yeni Kaymakamlık binası yapımı için çalışmalar başlatıldı. Peki Tarsus Kaymakamlık binası ne kadar sürede tamamlanacak?

Pursaklar Saray'a yeni muhtarlık binası geliyor!

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle muhtarları için başlattığı konak görünümlü yeni muhtarlık binalarına bir yenisini daha ekliyor. Belediye ekipleri, muhtarlık binasını kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Emlak Konut, Ataşehir'deki eski genel müdürlük binasını sattı!

Emlak Konut Ataşehir'de bulunan eski genel müdürlük binasını sattı. 25 milyon 650 bin TL'ye satılan bina 3 bin 381 metrekare alan sahip.

Bakanlık'tan turizme 26 bin kapasiteli yeni tesis!

Bakanlık, tasarruf hakkı kendisinde bulunan 9 ildeki 28 kamu taşınmazının turizm yatırımcılarına tahsisine yönelik ihaleye çıktı. Tahsis edilen yerlerde toplam 26 bin 362 yatak kapasiteli tesisler yapılması hedefleniyor.

Batman Kozluk Kaymakamlık Binası inşaatı yüzde 60 tamamlandı!

Batman’ın büyük ilçesi konumundaki Kozluk’ta, ilçe teşkilatlarının bir bölümü aşağıya iniyor. Yeni Kaymakamlık binasının kaba inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Balışeyh Kaymakamlık Binası yenilendi!

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açılamada, yapılan özel düzenlemeler sayesinde ortopedik ve görme engelli vatandaşların bundan sonra kaymakamlık binasındaki kurumlara rahatlıkla erişim sağlayabileceklerini söyledi.

Rusya bakanlık binası Haberi

Rusya bakanlık binası

Rusya ekonomi, ticaret ve iletişim bakanlıklarının personeli, Rus iş dünyasının kalbinin attığı Moscow City projesi kapsamında Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın müteahhitliğini yaptığı IQ-Kvartal'a taşınıyor.

42 katlı gökdelende açık ofislerde hizmet verecek bakanlıklar, toplam 69 bin metrekare alanda faaliyet yürütecek.

MEDVEDEV: BAKANLARDAN BOŞALAN BİNALARDA KÜLTÜR VE EĞİTİM ALANLARI OLUŞTURULABİLİR

Sputnik News'te yer alan habere göre; Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, dün bakanlarla birlikte gökdeleni ziyaret etti ve alanda incelemelerde bulundu.

Medvedev'in gündeminde söz konusu bakanlıklardan boşalacak 160 bin metrekarelik alanın nasıl değerlendirileceği vardı.

Medvedev, bakanlıkların mevcut binalarının kentin tarihi bölgelerinde bulunduğuna dikkat çekti ve bu binalarda yeni kültür, eğitim alanları oluşturulabileceğini söyledi.

Ant Yapı, Mehmet Okay tarafından 1991 yılında kuruldu. Şirket gerek Türkiye'de gerek yurt dışında inşa ettiği projelerle...