25 / 04 / 2024

Sabuncubeli Tüneli ihalesi

Sabuncubeli Tüneli ihalesi

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, ihaleyi alan şirketin iflas etmesi üzerine inşaatı duran Sabuncubeli Tüneli'nin yapımıyla ilgili yeni ihalenin Kalyon İnşaat firmasına verildiğini söyledi.

Sabuncubeli Tüneli milli bütçe ile yeniden ihale edilecek!

Karayolları 2'nci Bölge Müdür Vekili Baki Çoban, yapımı 2014 yılının Kasım ayında duran Manisa Sabuncubeli Tüneli'nin milli bütçe ile önümüzdeki aylarda yeniden ihale edileceğini söyledi.

Koçoğlu Sabuncubeli'ni terk ediyor!

Sabuncubeli Tüneli'nin yapımını Yap-İşlet-Devret Modeli ile üstlenen Koçoğlu inşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş iflasının ardından şimdi malzemelerini topluyor. Şimdi ne olacak; tünel ihaleye çıkarılacak. İhaleye katılan olmazsa Ulaştırma Bakanlığı üstlenecek.

Sabuncubeli Tüneli için yeni ihaleye gidilecek!

İzmir ve Manisa arasındaki Sabuncubeli Geçidi'ni 4 kilometrelik tünellerle aşmayı planlayan ancak yapım ve işletmeyi üstlenen firmanın iflas erteleme için mahkemeye başvurması nedeniyle duran proje için yeniden ihale yapılacağı belirtildi.

Sabuncubeli Tüneli için yeni ihale yapılacak!

İzmir ve Manisa'yı 4 kilometrelik tünellerle birbirine bağlayacak Sabuncubeli Projesi'nde yapım ve işletmeyi üstlenen firmanın iflas erteleme için mahkemeye başvurması nedeniyle yeni ihale sürecinin başlatılacağı belirtildi

Sabuncubeli Tüneli'nin ihalesi yeniden yapılacak!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Mani-sa-İzmir arasında yolculuk süresini 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli inşaatını üstlenen firmasının iflasını istediğini hatırlattı. Özdağ tünel için yeniden ihale yapılacağını belirtti...

Büyük İstanbul Tüneli ihalesi 2020'de yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yap-işlet-devret modeli ile gerçekleştireceğimiz Büyük İstanbul Tüneli Projesi ihalesini bu yıl yapmayı planlıyoruz." dedi...

Eğribel Tüneli ikmal ihalesi Eylül sonunda yapılacak!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen Eğribel Tüneli'nin ikmal ihalesi, eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek...

Çamlıbel Tüneli ihalesi mecliste!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çamlıbel Tüneli ihalesinin ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karavanke Tüneli'ni Cengiz İnşaat yapacak!

Slovenya ile Avusturya ile sınırında bulunan Karavanke Tüneli'nin ihalesi yapıldı. İhaleyi 89 milyon euro teklif veren Cengez İnşaat kazandı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yakında!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için " Yakın zamanda ihalesini yapmış olacağız" dedi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde geri sayım başladı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018 yılında yapılacak. İhale için geri sayımın başladığı tünel ile iki kıta arasındaki geçiş süresi 5 dakikaya inecek.

Silvan Tüneli ihalesine ilişkin 8 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Silvan Tüneli ikmal ihalesi ile ilgili Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na 8 soru sordu..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3. Katlı Büyük İstanbul Tüneli ile ilgili müjdel,  haberi verdi. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak. 

Sabuncubeli Tüneli'nde sona yaklaşıldı!

İzmir-Manisa arasında yapımı süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabuncubeli Tüneli'nde İzmir'den sonra Manisa da ışığı gördü.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

Sabuncubeli Tüneli 2018 yılında hizmete girecek!

Manisa'nın kurtuluşu ile İzmir'in kurtuluşunun bağlandığı gece, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Sabuncubeli Tüneli'nde 'Işık Gördü' töreni gerçekleştirilecek.

Sabuncubeli Tüneli'nde sona gelindi!

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 97'si tamamlandı. Ekipler, iki şehri birbirine bağlayacak tünelin kalan 264 metresini bitirmek için gece gündüz çalışıyor.

Sabuncubeli Tüneli ihalesi Haberi

Sabuncubeli Tüneli ihalesi

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, ihaleyi alan şirketin iflas etmesi üzerine inşaatı duran Sabuncubeli Tüneli'nin yapımıyla ilgili yeni ihalenin Kalyon İnşaat firmasına verildiğini söyledi. Özdağ, inşaatın 2017 yılının ilk üç ayında tamamlanacağını belirtti. Tünel yapım işlemi bittiğinde Manisa-İzmir arasının 15 dakikaya düşeceğini kaydeden Özdağ, "Manisa-İzmir arasındaki duble yolumuz, diğer yandan tünelimiz ve İstanbul otobanımız devam edecek. Böylece İstanbul'u bağlayan yol üzerinde bir rahatlama yaşanacak" diye konuştu.


Posta...