26 / 04 / 2024

Sadullah Ergin akp

Sadullah Ergin akp

Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 03 Aralık 2013 tarihindeki AK Parti Grup Toplantısı’nda Antakya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki Sadullah Ergin kimdir?

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı alındı!

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı 14 Nisan 2017 tarihinde alındı. Sur Yapı-Hatay Akpınar, Hoşdere arsası için Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 150 milyon 500 bin TL teklif vermişti.

FerYapı'nın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, İstWest ve iTower gibi sembol projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı ile el sıkıştı

Nef Sancaktepe Akpınar fiyatları!

Toplam 419 konuttan oluşan Nef Sancaktepe Akpınar fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Önder Akpınar tarafından 340 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Başbakan Yıldırım AKP İzmir İl Binası'nı açacak!

İki günlük İzmir ziyareti gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, 11 Mart Cumartesi günü yeniden gelerek AKP İzmir İl Binası'nı hizmete açacak.

Kayseri Kepez ve Başakpınar'a iki ayrı yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonunu yoğun geçirdi. Başkan Çelik, daha sonra Kepez ve Başakpınar ilçelerindeki iki ayrı yatırımın tanıtım programına iştirak etti.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüme hazır!

Bursa Akpınar Mahallesi için daha öncede adım atılan kentsel dönüşüm projesinde imzalar atılmaya başlandı. Projede anlaşmaya varılıyor.

Bursa Akpınar'daki dönüşümde önemli adım!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile Akpınar Mahallesi’nde yer alan 1050 konutların dönüşümü için önemli bir adım atıldı.

Tolga Ergin, Sinpaş GYO'dan Moment Yapı'ya transfer oldu!

Başarılı konut projelerine attığı imzalar ile adını duyuran Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş'ye transfer oldu.

Hava Kent Akpınar ne zaman bitecek?

Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu olan Hava Kent Akpınar projesi KİPTAŞ ya da Emlak Konut GYO ile kat karşılığı yapılacak. Projede teslimler Haziran 2019 yılında yapılacak...

Hava Kent Akpınar satılık daire!

300 konutluk proje plan Hava Kent Akpınar satılık daire fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje havacılık personeline özel uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar projesi Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu konumda yer alacak. Peki Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Sadullah Ergin akp Haberi

Sadullah Ergin akp

Sadullah Ergin kimdir?

Sadullah Ergin, 6 Temmuz 1964 doğumlu. Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 03 Aralık 2013 tarihindeki AK Parti Grup Toplantısı’nda mevcut AK Partili başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yerine Antakya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki Sadullah Ergin kimdir?


Sadullah Ergin biyografi...

Belediye başkan adayı ilan edilen ikinci bakan olan Sadullah Ergin, ilk ve ortaöğrenimini Antakya'da tamamladı. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve Sosyal Bilimler Fakültesinde 1 yıl okudu.


Daha sonra 1983 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine giren Ergin, 1987 yılında mezun oldu. 


Askerlik görevini tamamladıktan sonra Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğünde 5 yıl süreyle kurum avukatı olarak çalıştı. 1995'te istifa ederek serbest avukatlığa başladı.


Çeşitli dernek ve cemiyetlerde yöneticilik yaptı. Refah Partisi ve Fazilet Partisinde Hatay İl Başkanı olarak...